Așa sunt eu. Când sunt impresionată de ceva anume, vreau să spun, foarte impresionată, îmi găsesc greu cuvintele. Tablourile, scenele se perindă în mintea mea, cuvintele zboară amețite printre ele. Senzațiile și trăirile, care sunt parte a acestor tablouri, sunt intense și se întrepătrund agățându-se disperate de imagini și sunete.

IMG_20180621_114941 copy
Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Am o temă dificilă. Tema articolului de astăzi: Pensiunea Red Lake Inn, din Gheorgheni, județul Harghita. Îmi caut cuvintele și, când sunt prea multe, mintea jucându-mi feste, țopăind pe ici pe colo și atunci pierd esențialul, când dispar în totalitate și atunci rămân „mută”, mintea înțepenind, căzând într-o beatitudine fără margini. Așa că am să încep cu sosirea noastră la Red Lake Inn.

IMG_20180628_155618 copy
Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Ne-am deplasat din Miercurea Ciuc până la Gheorgheni, făcând câteva opriri pentru a ne bucura mintea și sufletul. Am băut o cafea la Lacul Roșu, am văzut excepționala Peștera Sugău și ne-am lăsat sufletele să se bucure în smerenie la Mănăstirea Izvoru Mureșului. Am telefonat la Red Lake Inn pentru a face o rezervare pentru o noapte. O voce amabilă îmi spune că ne așteaptă și suntem bine-veniți.

IMG_20180619_191024 copy
Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Ospitalitatea, pentru un client, începe cu acel prim telefon, cu acea voce care îți spune că ești bine-venit. Aveam așteptări ridicate dat fiind faptul că site-ul de prezentare al Pensiunii Red Lake Inn înfățișează imagini superbe. Realitatea, însă, avea să ne depășească cu mult așteptările.

IMG_20180619_185207 copy
Loc de relaxare la Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Printre crengile brazilor, pensiunea ni se arată cochetă și elegantă, amintind de chalet-urile austriece. Prima surpriză pe care am avut-o a fost de la intrare. Aerul de intimitate și familial te întâmpină cu căldură din holul pensiunii. Cu toate acestea, luxul respiră relaxat în această căldură dată de interioarele din lemn și mobila cochetă.

IMG_20180619_185452 copy
Barul Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Barul oferă, din abundență, pentru orice fel de gusturi pretențioase, băuturi alese. Sala de mese poate concura lejer cu cele ale restaurantelor de lux, iar curățenia este la ea acasă. Simplu, curat și toate astea într-o atmosferă caldă și liniștită.

IMG_20180619_185347 copy
Sala de mese a Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Camerele Pensiunii Red Lake Inn sunt impecabile. Mobilierul, în combinație cu celelalte obiecte funcționale (corpuri de iluminat, perdele, covoare) contribuie la crearea unui spațiu interior ambiental, generând intimitate și confort.

IMG_20180619_182507 copy
Cameră la Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Jocul alb-negru și mobilierul modern și funcțional lasă natura ce se ițește la fereastră să completeze tabloul. Mobila, așternuturile curate, întreaga ambianță te îndeamnă la relaxare în lux. Băile sunt ireproșabile și (nu credeam să spun și să gândesc așa ceva) elegante.

IMG_20180619_185009 copy
Cameră la Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Surprizele oferite de acestă locație sunt și la capitolul relaxare. Pensiunea Red Lake Inn oferă posibilitatea relaxării la spa-ul situat în imediata apropiere a clădirii pensiunii, dotat cu saună, jacuzzi, aparatură de fitness.

IMG_20180619_190053 copy
Sauna de la Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

În serile ploioase, poți apela la biblioteca pensiunii, poți juca șah, table sau tenis de masă cu prietenii iar în zilele însorite grădina pensiunii îți stă la dispoziție cu leagăne și spații amenajate pentru joaca celor mici.

IMG_20180619_190417 copy
În grădina pensiunii Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Distracția se poate extinde și înafara pensiunii. Se pot închiria biciclete și … pădurea te așteaptă. Sau călare pe niște mândri cai poți face un tur al zonei. Bineînțeles, dacă ești un împătimit al muntelui, acesta te așteaptă răbdător și te lasă să îl explorezi. Iarna ai posibilitatea să schiezi.

IMG_20180619_185317 copy
Un alt colțișor al pensiunii Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Sunt multe de spus despre o locație unde turistul este în centrul atenției. Nu pot omite servirea ireproșabilă a angajaților și atmosfera relaxantă de care te bucuri fiind înconjurat de atâta frumusețe și eleganță. Nu pot omite faptul că pensiunea are o sală în care se pot desfășura întâlniri de business.

IMG_20180619_185722 copy
Sală pentru întâlniri la Red Lake Inn, Gheorgheni, județul Harghita

Felicitările noastre doamnei administrator, doamna Armella Czimbalmos, care a reușit să mențină standardele ridicate ale serviciilor Pensiunii Red Lake Inn.

Experiență unică trăită la Red Lake Inn ne face să recomandăm această locație din toată inima. Este un loc al relaxării într-o atmosferă intimă și servire impecabilă.

Articol scris de Adriana Roman

Fotografii de Adrian Sarmaru