Vrei să ai un concediu perfect? Ai planuri de un weekend de răsfăț? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci este în regulă să te întrebi cum ar fi să găsești tot ceea ce ți-ai putea dori într-un singur loc?

Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Am descoperit răspunsuri la aceste întrebări, la doar 3 kilometri de Aeroportul Internațional Baia Mare, în localitatea Cicârlău. Am descoperit o locație de excepție, din punctul meu de vedere. Spațiul de care dispune Green Garden Resort, arhitectura clădirilor resortului, meniul restaurantului, bogăția sortimentelor de vinuri din cramă și, mai ales, ospitalitatea gazdelor și a personalului au făcut ca cele câteva zile petrecute aici să fie motivele principale pentru care te invit să descoperi acest resort.

Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Green Garden Resort din Cicârlău este o locație primitoare și caldă, având spații largi cu foarte mult verde, fiind înconjurat de un peisaj de poveste. Munții prefigurați în imediata apropiere, spațiul verde disponibil, locul de joacă pentru copii, restaurantul, o clădire simplă, dar cu foarte mult bun gust amenajat, iazul cu pești din curte, crama și foișorul retras către intrarea în cramă, relativ departe de locurile pentru cazare. Totul este gândit și amenajat în așa fel încât cei care doresc să petreacă să nu deranjeze pe cei care doresc să se odihnească.

Este resortul unde poți să te relaxezi, să te distrezi sau să petreci momente unice cu partenerii tăi de vacanță!

Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Green Garden Resort  din Cicârlău dispune de două clădiri pentru cazare, un restaurant cu bucătărie specializată în principal pe traditional fine dining, un vast spațiu verde cu un iaz cu pești,, loc de joacă pentru copii și o cramă cu foișor, locul perfect pentru o petrecere de pomină.

Direct din crama Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Camerele de la Green Garden Resort uimesc prin simplitatea cromaticii mobilierului și accesoriilor și prin eleganță, în același timp, spațiile generoase amplifică starea de confort și relaxare.

Cameră la Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Pe perioada șederii mele la Green Garden Resort am fost cazat într-un studio la etaj, care mi-a servit de minune atât ca spațiu necesar pentru odihnă cât și spațiul necesar pentru lucru.

Cameră la Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Mobilierul este, parcă. perfecti ntegrat în peisaj, feresatra din tavan poziționată exact deasupra patului imens și facilitățile din interior au făcut ca șederea mea aici să fie un adevărat festin al relaxării și al odihnei.

Livingul pensiunii Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Există și camere dotate cu băi generoase prevăzute cu cadă cu hidromasj și ferestre care dau către curtea interioră sau către munți. Oricum, în oricare cameră ai sta, peisajul și condițiile de cazare sunt cele care te duc pe tărâmuri nevisate ale confortului și relaxării.

Cameră la Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Restaurantul Green Garden Resort pune la dispoziția clienților până la 80 de locuri, iar aranjamentul mobilierului și decorațiunile din interior sunt deopotrivă cu influențe tradiționale dar și moderne. Mesele din lemn masiv, perfect finisate, geamurile mari care lasă să intre lumina naturală și zâmbetul permanent al personalului te fac să te simți cu mult mai bine decât acasă.

Restaurantul Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

De bucătărie și preparate are grijă chef Daniel Budai, un bucătar de excepție pentru care fiecare preparat gastronomic trebuie să atingă perfectțiunea.

Hamburger by chef Budai la Restaurantul Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Astfel, hamburger-ul, specialitatea chef Budai, este preparat strict de el, coastele de porc la cuptor sunt, de departe, un etalon al gustului, iar ciolanul afumat în pâine reprezintă piesa de referință care te face să te simți ca în Maramureș.

Platou rece la Restaurantul Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

De asemenea, friptura de vită pe pat de rucola se prepară și se flambează în fața clientului, iar salatele întruchipează gustul prospețimii și al asezonamentului perfect.

Platou rece la Restaurantul Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Dacă dorești o pizza, pizzerul Restaurantul Green Garden Resort, prin metoda de preparare și prin pasiunea cu care gătește, te poate duce cu gândul către țara natală a pizzei.

Pizza de la Restaurantul Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Restaurantul Green Garden Resort din Cicârlău, datorită localizării sale și a spațiului disponbil este perfect atât pentru evenimente de mici și medii dimensiuni cât și pentru evenimente corporate.

Crama de la Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Din crama Green Garden Resort se servesc, în principal, vinurile proprii, albe, roșii sau spumante, vinuri păstrate la temperaturi de maximum 18 grade în condiții de umiditate specifice, vinuri ce înnobilează perfect gusturile preparatelor ce ies din bucătăria restaurantului.  Crama restaurantului se află lângă foișorul prevăzut cu loc pentru servit masa și grătar cu loc pentru ceaun. Astfel, vinul va acompania perfect gusturile dumnezeiești ale preparatelor făcute la grătar sau la ceaun.

Foișorul de la Green Garden Resort, Cicârlău, județul Maramureș

Copiii sunt și ei în centrul atenției. Un loc de joacă pentru copii cu toate facilitățile asigură distracția și relaxarea celor mici, iar poziționarea locului de joacă face ca, indiferent unde stai, pe terasa restaurantului, la foișor sau în fața iazului, copiii să fie permanent sub supraveghere.

Cei care vă vor întâmpina, gazdele dumneavostră, soții Buda, sunt exemplu perfect de ospitalitate maramureșeană, un exemplu de la care mulți alții ar trebi să ia lecții. Ospitalitatea maramureșeană, cunoscută și recunoscută va veni în întâmpinarea dumneavoastră cu tradiționala pălincă și cu zâmbetul sincer și deschis al omului pentru care cea mai mare mulțumire este satisfacția celui care îi calcă pragul.

Articol scris de Adrian Satmaru

Fotografii de Adrian Satmaru