Vara pare nehotărâtă dar cu siguranță soarele ne va ferici cu strălucirea sa, în curând, în curând … Ei bine, nu vă propunem ținuturi îndepărtate ci, rămânem atenți și concentrați pe ceea ce are de oferit România.

154520162
Hotel Palm Residential, Sebeș

Să fim serioși, primele ei semne ale verii au apărut, primăvara aducând câteva zile călduroase de … aproape vară. Nu mai avem răbdare și începem să ne facem (măcar) o idee pentru vacanța de vară. Iată una din propunerile noastre orașul Sebeș și împrejurimile. O recomandare este cazarea la una din locațiile care oferă servicii de calitate superioară iar atmosfera oferită te duce cu gândul la tropice.

152428505
Hotel Palm Residential, Sebeș

Propunerea noastră este Hotelul Palm Rezidential din SebeșPalm Rezidential este o locație nouă, deschisă în anul 2018. Dacă ești dornic de liniște și relaxare, atunci Palm Rezidential este destinația ideală. Turiștii descoperă aici condiții de cazare superioare la prețuri corecte, așa cum și noi, cei de la Turist prin Romania am descoperit o locație superbă, locul ideal de cazare pentru cupluri, nu întâmplător fiind o locație preferată pentru un sejur în doi.

Palm Rezidential se află în orașul Sebeș, într-o zonă liniștită. Centrul orașului Sebeș se află la 3 kilometri de hotel, Casa Binder la 2 kilometri și jumătate, Biserica Luterană Evanghelică la câțiva pași iar faimoasa Râpă Roșie se află la 6 kilometri de această minunată locație. Alba Iulia se află la 18 kilometri de Palm RezidentialSibiul se află la 48 de kilometri față de hotel, lucru important având în vedere existența Aeroportului Internațional Sibiu. O altă locație de interes este Păltiniș, stațiunea creată de Societatea Carpatina Ardeleană a Turiștilor, în anul 1894, fiind cea mai veche stațiune montană din România. Păltinișul se află la 40 de kilometri de Palm Rezidential, astfel încât de aici, vară sau iarnă, poți să tragi o fugă și să te bucuri de natură.

152053523
Hotel Palm Residential, Sebeș

Palm Rezidential oferă 8 spații de cazare de lux, pentru 22 adulți. Camerele sunt mobilate modern, simplitatea cromaticii, alb și negru cu tușe de roșu carmin sau tușe turcoaz, inducând starea de relaxare și, totodată, atmosfera de confort și de calitate. Te poți lăfăi în paturi extralarge sau în canapeaua camerei. Iluminatul camerelor este discret și completează senzația de relaxare.

Camerele Palm Rezidential au dotări moderne: televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, aparate de aer condiţionat şi în fiecare cameră vei descoperi baia privată cu cadă și duș, cu uscător de păr și tot felul de accesorii necesare turistului cazat aici: șampon, geluri de duș și prosoape. Unele camere au balcon, astfel încât, poți vedea munții de la fereastra Palm Rezidential.

IMG_20180829_175004 copy
Interior cameră Hotel Palm Residential, Sebeș

Poți folosi bucătăria cu care este dotată cu aparate pentru ceai sau cafea, cu frigider și chiar cu cuptor. Palm Rezidential are grădină şi terasă. Recepţia cu program nonstop, accesul gratuit la internet WiFi și parcarea privată doar pentru clienții Palm Rezidential sunt alte servicii gratuite oferite de hotel.

IMG_20180829_174912 copy
Bucătăria Hotel Palm Residential, Sebeș

Nu uita, când te afli în Sebeș, cazat la Palm Rezidential, să vizitezi:

  • Râpa Roșie
  • Cetatea Căpâlna
  • Biserica Evanghelică Fortificată
  • Parcul din Sebeș cu vechile șanțuri de apă ale cetății
  • Halele Breslelor
  • Casa Zapolya
  • Turnul Studentului
  • Cetatea veche din Sebeș.

Recomandăm din suflet, Palm Rezidential ca fiind o locație de lux pretabilă mai ales cuplurilor.

Articol scris de Adriana Roman

Fotografie de Adrian Satmaru și Palm Rezidential

Galerie fotografii Palm Rezidential