Spuneam într-un articol că, anul trecut ne-am îndrăgostit de un oraș care ne-a fascinat cu frumusețea, cu aerul său de oraș-municipiu, modern și totuși cu fațete ale trecutului pe care le expune cu eleganță și respect. Craiova, orașul care a scris o pagină importantă în istoria României, orașul care privește către viitor cu încredere, mândrie și reverență față de trecut.

Un crâmpei din spiritul Craiovei, din respectul pentru trecut, care aduce eleganța și mândria la nivel profesionist este Casa cu Tei. Hotel și restaurant, locație elegantă, intimă, loc unde a fi boem este un must.

_MG_3923 copy
Casa cu Tei, Craiova

Casa cu Tei se află la câteva minute de centrul Craiovei, unde poți vizita Muzeul Craiovei, Muzeul de Artă, Filarmonica Olteniei și te poți relaxa în Centrul Vechi al Craiovei. Hotelul Casa cu Tei este o bijuterie a arhitecturii de epocă iar ambianța interioară a camerelor, cu mobilier shabby chic, creează senzația de întoarcere în timp, de eleganță și confort.

room1
Interior cameră Hotel Casa cu Tei, Craiova

Hotelul de patru stele Casa cu Tei este amenajat în stilul Art-Nouveau. Camerele elegante și spațioase au o notă de stil și bun-gust, date de mixul dintre stilul clasic al mobilierului și accesoriile moderne. 14 camere, fiecare având personalizată amenajarea, camere duble twin sau camere duble matrimoniale, este capacitatea de primire a Hotelului Casa cu Tei.

_MG_3911 copy
Interior cameră Hotel Casa cu Tei, Craiova

Hotelul Casa cu Tei este locul ideal pentru cei poposiți în Craiova dornici de descoperirea farmecului Cetății Băniei, cât și pentru turismul de afaceri. Aici, se pot organiza conferințe, training-uri sau poți avea o întâlnire de afaceri. Hotelul Casa cu Tei are facilitățile necesare pentru desfășurarea unor astfel de evenimente de business: săli de conferințe cu toate dotările necesare, de la echipamente moderne de logistică, până la soluții de catering de înaltă calitate.

_MG_3902 copy
Interior cameră Hotel Casa cu Tei, Craiova

Pe scurt, serviciile și facilitățile Hotelului Casa cu Tei sunt, de multe ori, răsfățuri, cum ar fi micul dejun (care este inclus în prețul camerei) servit în cameră, minibar (contracost), recepție (cu program non-stop), parcare privată, personalul calificat vorbește patru limbi străine (italiana, franceza, engleza, spaniola), spații special amenajate pentru fumători, serviciu zilnic de menaj (gratuit sau contra cost), internet/wireless (gratuit).

_MG_3919 copy
Interior Hotel Casa cu Tei, Craiova

Interioarele Hotelului Casa cu Tei, holurile, spațiile amenajate pentru clienți pentru un respiro sau un pahar de coniac fin și o companie plăcută sunt elegante și același bun-gust clasic.

_MG_3896 copy
Restaurantul Casa cu Tei, Craiova

Restaurantul Casa cu Tei este o elegantă prezență care alături de hotel încântă ochii, sufletul și … mai ales, papilele gustative. Acesta are o capacitate de 120 de locuri. În funcție de evenimentul care se desfășoară în Restaurantul Casa cu Tei, aranjamentul meselor depinde de numărul de persoane dar și de preferintele clienților. Încăperea este dotată cu echipament audio, videoproiector și ecran de proiecție și alte materiale de logistică.

_MG_3894 copy
Restaurantul Casa cu Tei, Craiova

Restaurantul Casa cu Tei dispune și de o sală cu o capacitatea de 35 până la 40 de locuri pentru întâlniri, conferințe cu număr mai mic de participanți. Casa cu Tei are amenajată în curtea spațioasă o terasă. Și aici, se poate servi orice din meniul generos al restaurantului.

 

_MG_3897 copy
Restaurantul Casa cu Tei, Craiova

Meniul Restaurantului Casa cu Tei conține preparate recunoscute dar și creații originale ale bucătarului chef. Preparatele sunt un amestec de culturi și tradiții gastronomice diferite, un mix de excepție între bucătăria modernă și cea clasică, un mix care include specialități mediteraneene și preparate tradiționale românești.

O mâncare bună este întotdeauna însoțită de un pahar de vin de calitate. Astfel, lista de vinuri premiate, alese cu mare atenție stă la dispoziția doritorilor, cu o colecție mare de vinuri, alături de meniul sofisticat.

_MG_3892 copy
Restaurantul Casa cu Tei, Craiova

Restaurantul Casa cu Tei este ideal pentru momente speciale dar și pentru evenimente personale. Curtea cu grădina sau diferite spații din hotel sunt ideale ședințe foto.

Restaurantul Casa cu Tei oferă clienților săi servire impecabilă în orice fel de ocazie: pentru prânzuri sau cine elegante, pentru un cocktail într-o locție rafinată, dar și pentru evenimente speciale de orice tip.

 

Articol scris de Adriana Roman

Fotografie de Adrian Satmaru

Galerie fotografii Hotel/Restaurant Casa cu Tei, Craiova