În locul în care, se spune că, însuși Hercule a poposit pentru a-și aduna energia și a se revigora în lupta sa cu Hidra, era absolut imposibil ca în stațiunea Băile Herculane să nu fie prezentă o altă figură mitologică arhicunoscută; Afrodita, zeița frumuseții și a iubirii. Afrodita Resort & SPA din Băile Herculane este întruchiparea frumuseții și a wellness-ului.

Hotel Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane (sursa foto extravita.ro)

Hotel Afrodita Resort & SPA vine în întâmpinarea clienților cu patru tipuri de camere de 23 de metri pătrați și apartamente de 48 de metri pătrați, fiecare cameră sau apartament structurate în așa fel încât să creeze premizele pentru confortul, odihna și relaxarea musafirilor.

Cameră la Hotel Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

Cele patru stele ale hotelului certifică fără tăgadă calitatea serviciilor oferite și accesul la un SPA care include, pe lângă terapiile de welness și înfrumusețare și terapii balneare specifice stațiunii Băile Herculane.

Cameră la Hotel Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

Afrodita Resort & SPA pune la dispoziția clienților camere cu pat matrimonial de tip Herculum, Lifestyle și DeLuxe, camere Family pentru doi adulți și un copil și apartamente cu posibilitatea de cazare a doi adulți și doi copii.

Toate camerele, indiferent de natura lor, asigură o priveliște desăvârșită, în orice anotimp, asupra stațiunii Băile Herculane și a Masivului Domogled, în completare venind aerul puternic ionizat negativ cu un rol terapeutic desăvârșit în terapia de odihnă și relaxare.

Cameră la Hotel Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

De asemenea, Afrodita Resort & SPA, prin dorința de a satisface și cele mai rafinate gusturi și exigențe, vine în întâmpinarea tuturor celor ce-i calcă pragul cu Restaurantul Premier cu o capacitate de 500 de locuri, Restaurantul Labirinth cu o capacitate de 150 de locuri, Grădina de vară cu o capacitate de 200 de locuri și Coffee & Lounge cu o capacitate de 50 de locuri.

Coffee & Lounge din Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

Indiferent de locul în care alegi să-ți petreci timpul, combinația dintre preparatele internaționale și tradiționale îți asigură o varietate foarte mare de produse atent gătite, din ingrediente proaspete care te vor satisface pe deplin.

Restaurantul Labirinth din Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

Cele trei săli de conferințe disponibil dotate cu aparatură de ultimă generație și diversitatea spațiilor de cazare face din Afrodita Resort & SPA locația perfectă pentru evenimente corporate sau teambuilding-uri. De asemenea, fie că dorești organizarea unui eveniment sportiv sau personal, aici ai ocazia să alegi dintr-o varietate foarte mare de servicii la standarde internaționale.

Una din sălile de conferințe ale Hotelului Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

Poate piesa de rezistență a Resortului Afrodita este Herculum SPA, mândria Băilor Herculane, singurul SPA din stațiune premiat la ESPA Awards în 2019.

Herculum SPA din Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

Astfel, Herculum SPA aduce în atenția clienților tratamente medicale, tratamente minerale, terapii specifice wellness-ului, piscine și saune, și, în mod evident, o sală de fitness cu aparatură de ultimă generație.

Herculum SPA din Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

Tratamentele medicale sunt efectuate de personal medical specializat și sunt puse în practică prin intermediul aparaturii ultramoderne de fizioterapie, hidroterapie și electroterapie. Tratamentele minerale constau în băi termale cu proprietăți terapeutice pentru pesoanele care suferă de reumatism, afecțiuni post-traumatice și neurologice precum și afecțiuni asociate cum ar fi cele digestive, renale, dermatologice, endocrine, cardio-vasculare sau ginecologice.

Herculum SPA din Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

Partea de piscine și saune este scoasă în evidență de circuitul Detox, o arie de aproximativ 800 de metri pătrați în care stimularea corpului prin expunerea la temperaturi ale apei succesive de cald și rece combinate cu terapia de hidromasaj ocupă un spațiu foarte generos. De asemenea, terapia prin băile în piscinele cu Calciu și Magneziu constituie o noutate care dă roade foate bune atunci când aceste băi sunt făcute la recomandarea și sub supravegherea medicului curant.

Herculum SPA din Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

Sauna Ierburile Afroditei și Sauna Hercule precum și Baia de vapori aromată constituie principalele modalități de detoxifiere și relaxare oferite clienților de Afrodita Resort & SPA din Băile Herculane.

Herculum SPA din Afrodita Resort & SPA, Băile Herculane

Pentru o relaxare totală și nu numai, atât doamnele cât și domnii pot beneficia de tratamentele speciale oferite de Wellness-ul de la Resort Afrodita. Tehnicile de masaj și relaxare constituie un atu al acestui resort, foarte mulți dintre clienți revenind aici pentru rezultatele foarte bune obținute.

Așadar, pentru un sejur de neuitat într-o oază de relaxare, Afrodita Resort & SPA constituie alegerea perfectă, într-un cadru natural de excepție și o atmosferă curată specifică zonelor montane.

Articol scris de Adrian Satmaru

Fotografii de Adrian Satmaru