Pe tărâmul unde Hercule s-a oprit pentru a-și aduna puterile în lupta cu Hidra și Afrodita și-a lăsat amprenta asupra naturii, era imposibil să nu-și facă apariția și Diana, zeița naturii, a fertilității, vânătorii și a lunii. Așadar, Băile Herculane în întâmpinarea turiștilor cu Diana Resort, o locație potrivită pentru orice fel de sejur, fie că este vorba despre relaxare, sănătate, eveniment personal sau corporate.

Diana Resort, Băile Herculane, județul Caraș-Severin

La Diana Resort din Băile Herculane, sănătatea și relaxarea sunt pe primul loc. Pe lângă nenumăratele facilități oferite, aerul natural, ionizat negativ, vine în sprijinul procedurilor medicale și ajută la ameliorarea stărilor de insomnie și oboseală cronică.

Cameră de la Diana Resort, Băile Herculane, județul Caraș-Severin

Diana Resort, un nume sonor în tratamentele balneo, pune la dispoziția clienților camere matrimoniale, twin, family și apartamente în care confortul și priveliștea de la balcon conduc spre odihnă și relaxare.

Cameră de la Diana Resort, Băile Herculane, județul Caraș-Severin

Organizarea spațiilor de cazare este făcută în așa fel încât spațiul destinat șederii în cameră să fie cât mai confortabil și plăcut. Astfel, camerele duble, twin și family dispun de o suprafață de 23 demetri pătrați, iar apartamentele de o suprafață de 48 de metri pătrați. Utilitățile disponibile se încadrează cu prisosință în categoria de trei stele a hotelului.

Cameră de la Diana Resort, Băile Herculane, județul Caraș-Severin

Cele două restaurante Rustic și Clasic, oferă delicii gastronomice din bucătăria tradițională bănățeană și cea internațională, iar Terasa de vară face ca serile răcoroase să fie savurate cu intensitate în compania unei limonade sau a unui vin selecționat.

Restaurant de la Diana Resort, Băile Herculane, județul Caraș-Severin

Dacă ești în căutarea unui loc pentru un eveniment corporate, sălile de conferință disponibile la Diana Resort cumulează peste 180 de locuri, iar dotarea cu aparatură modernă face ca seminarul sau tembuiding-ul ori conferința să fie o reușită absolută.

Sală de conferință de la Diana Resort, Băile Herculane, județul Caraș-Severin

Partea medicală este asigurată de Diviana SPA, centru de wellness și tratament unde procedurile efectuate sunt atent selecționate și administrate de personal medical autorizat.

Diviana SPA la Diana Resort, Băile Herculane, județul Caraș-Severin

Pentru partea de tratament, cabinetele de fizioterapie, electroterapie, hidroterapie și masaj asigură cu succes tratarea afecțiunilor reumatologice, ale circulației periferice, leziunilor sportive sau ale altor boli asociate (renale, cardio-vasculare, dermatologice sau ginecologice).

Diviana SPA la Diana Resort, Băile Herculane, județul Caraș-Severin

Personalul medical autorizat, cadrul natural și apele termale sunt principalele motive pentru care Diana Resort este alegerea potrivită pentru o cură de sănătate.

Diviana SPA la Diana Resort, Băile Herculane, județul Caraș-Severin

Pentru partea de relaxare, indiferent de anotimp, piscina interioară, saunele și bazinele cu apă sulfuroasă asigură o cură de relaxare foarte benefică pentru organism și creier. În anotimpul cald, terasa centrului de sănătate este deschisă și comunică direct cu piscina exterioară, unde peisajul natural al Masivului Domogled se desfășoară privirilor în toată splendoarea lui.

Diviana SPA la Diana Resort, Băile Herculane, județul Caraș-Severin

Nu este de neglijat nici tratamentul cu pietre calde sau alternanța saună cu dușuri scoțiene, toate aceste tehnici fiind recomandate de medicul balneolog din cadrul complexului balnear Diana Resort.

În concluzie, pentru o doză de sănătate și o porție sănătoasă de relaxare, Diana Resort este alegerea potrivită, iar cadrul natural al Băilor Herculane definitivează cu succes acțiunea și cunoștințele medicilor specialiști.

Articol scris de Adrian Satmaru

Fotografii de Adrian Satmaru și Diana Resort