Cunoscută internațional ca fiind una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din Europa, Băile Herculane este percepută într-un mod total eronat ca fiind o stațiune sezonieră. Evident că există un vârf în fluxul turiștilor, dar acest lucru este perfect normal indiferent de partea lumii în care te îndrepți.

Stațiunea Băile Herculane are un caracter permanent și se poate mândri cu un număr de 15 izvoare termale și minerale care se utilizează cu mare succes în tratarea afecțiunilor reumatice sau nervoase. Aerul ionizat negativ din jurul localității pune în relief dubla acțiune a unui sejur petrecut la Băile Herculane.

Stațiunea Băile Herculane

Având în vedere că principalul accent, la ora actuală, se pune pe relaxare și odihnă, Grand Hotel Minerva vine în întâmpinarea oaspeților cu o gamă variată de tratamente balneo, un SPA la standarde de patru stele și confortul incontestabil al celor 185 de camere.

Cameră de la Grand Hotel Minerva, Băile Herculane

Fie că te cazezi într-un apartament, cameră matrimonială, twin sau suită, spațiul din cameră este perfect optimizat și utilat astfel încât să ai parte de tot confortul necesar pentru petrecerea unui sejur de neuitat.

Cameră de la Grand Hotel Minerva, Băile Herculane

De asemenea, priveliștea de la balcon, completează perfect senzația de confort și relaxare prin priveliștea unică asupra stațiunii Băile Herculane sau a Masivului Domogled. Cele două restaurante și două terase ale Grand Hotel Minerva asigură o gamă variată de preparate gastronomice din bucătăria internațională, în principal.

Restaurant Sarmis – Grand Hotel Minerva, Băile Herculane

Spațiul destinat pentru partea de restaurant și prezența a două săli de conferințe face în așa fel încât Grand Hotel Minerva din Băile Herculane să fie o alegere potrivită pentru desfășurarea unui eveniment corporate și nu numai.

Sală de conferințe de la Grand Hotel Minerva, Băile Herculane

Pentru cei care aleg Grand Hotel Minerva pentru tratament și relaxare este bine de știut că centrul balneo pune la dispoziția clienților nu mai puțin de 10 proceduri puse în practică de personal medical autorizat cu ajutorul apelor termale, minerale și a aparaturii de ultimă generație.

Bazinul cu hidromasaj – Armonia SPA, Grand Hotel Minerva, Băile Herculane

Astfel, apa cu sulf, băile galvanice, băile cu CO2 și bule, electroterapia, laserterapia, magnetoterapia, ozonoterapia, terapia TECAR, ultrasunetele și undele scurte sunt mai mult decât apreciate de pacienții care au beneficiat de îmbinarea perfectă dintre terapia naturală și știință.

Spațiu pentru Hammam (ritual ancestral de înfrumusețare și întărire a organismului) – Armonia SPA, Grand Hotel Minerva, Băile Herculane

Pentru partea de relaxare și recuparare, Armonia SPA de la Grand Hotel Minerva vine în întâmpinarea clienților cu un bazin semiolimpic pentru înot sau bazin cu hidromasaj cu trei jeturi care, prin orientarea și dispunerea lor, ajută la relaxarea mușchilor din zona picioarelor, lombară sau a umerilor. Printre procedurile de recuperare, terapia cu infraroșu constituie o atracție deosebită pentru că asigură regenerarea mai rapidă a țesuturilor și tratarea durerilor musculare. Sauna salină ajută în prevenirea și la tratarea diverselor afecțiuni respiratorii precum și la detoxifierea organismului.

Cu proprietăți extraordinare de relaxare, Armonia SPA aduce în atenția clienților, în special a doamnelor, ca procedură de înfrumusețare, masajul cosporal, împachetările și băile cu plante aromate, un elixir al frumuseții și al relaxării.

Băi galvanice – Grand Hotel Minerva, Băile Herculane

Pentru iubitorii de sport, dar și pentru cei care doresc a-și întreține condiția fizică, o sală de fitness stă la dispoziție pe toată perioada sejurului, iar sauna uscată vine să completeze perfect efortul depus prin eliminarea toxinelor din organism.

Sală fitness – Grand Hotel Minerva, Băile Herculane

În centrul Armonia SPA, în pauzele dintre proceduri, poți petrece timpul într-un spațiu plăcut, unde aveți la dispoziție o varietate de băuturi răcoritoare, fresh-uri, cafea, ceaiuri, iar vara, pe șezlongurile amenajate pe terasa exterioară. vă puteți bucura de razele soarelui.

Armonia Cafe –  Grand Hotel Minerva, Băile Herculane

Iată deci, o locație de patru stele care, indiferent de natura serviciilor pe care le doriți, vine în întâmpinarea dumneavoastră, cu profesionalism, pentru a vă asigura un confort, o relaxare și un sejur pe care, cu siguranță, nu îl veți uita prea curând și vă va face să reveniți cu plăcere la Băile Herculane, la Grand Hotel Minerva.

Articol scris de Adrian Satmaru

Fotografii de Adrian Satmaru și Grand Hotel Minerva, Băile Herculane