Era început de februarie, zăpadă mai pe nicăieri, dar am încercat totuși să o găsesc la extremitatea munților Apuseni, în zona Cheilor Turzii. Căutările mi-au fost zadarnice, dar am reușit să găsesc altceva, am reușit să găsesc o locație de excepție la doar câteva sute de metri de Autostrada Transilvania, în localitatea Luna, chiar lângă Câmpia Turzii.

1
Hotel A3, Luna, județul Cluj

Locația este perfectă pentru că, de aici, de la Hotel A3, importante obiective turistice sunt foarte aproape. Salina Turda la 15 minute, Cheile Turzii la aproximativ 30 de minute, Cheile Borzeștilor, apoi cascada Ciucaș sau Cheile Turenilor.

7
Hotel A3, Luna, județul Cluj

Hotelul A3 te așteaptă cu 33 de camere confortabile, structurate în 5 camere cu pat matrimonial, un apartament și 27 de camere cu paturi twin. Structura camerelor face ca acest hotel să fie în topul alegerilor pentru evenimentele corporate.

_MG_5056 copy
Recepția Hotelului A3, Luna, județul Cluj

Facilitățile din camere se ridică la nivelul renumelui hotelului, astfel că aici, la Hotel A3 aveți la dispoziție baie proprie, TV LED, aer condiționat și, bineînțeles, acces la internet prin conexiune wireless disponibil pe toată suprafața locației.

_MG_5049 copy
Cameră la Hotelul A3, Luna, județul Cluj

Camerele Hotelulului A3 sunt spațioase asigurând confortul maxim necesar șederii de durată a unui îndrăgostit de frumusețile zonei dar și pentru cei ce sunt cazați aici pentru o întâlnire de business sau corporate.

_MG_5044 copy
Cameră la Hotelul A3, Luna, județul Cluj

Liniștea necesară petrecerii unei nopți odihnitoare este asigurată de confortul paturilor cu așternuturile lor albe, iar mirosul proaspăt al camerelor și atmosfera intimă completează oferta de cazare de excelență a Hotelulului A3.

_MG_5046 copy
Cameră la Hotelul A3, Luna, județul Cluj

Hotelul A3 pune la dispoziția celor ce îi calcă pragul 3 săli de evenimente, una cu 350 de locuri, una cu 180 de locuri și un cort unde pot intra cu lejeritate 500 de persoane. De asemenea, hotelul mai dispune de o cramă cu 50 de locuri și un restaurant cu 80 de locuri.

5
Sală evenimente la Hotelul A3, Luna, județul Cluj

Multifuncționalitatea sălilor face ca Hotelul A3 să fie mai mult decât potrivit atât pentru evenimentele corporate cât și pentru cele personale, indiferent de numărul participanților.

3
Sală evenimente la Hotelul A3, Luna, județul Cluj

Printre facilitățile oferite de Hotelul A3 se numără accesul la piscină, o grădină foarte frumos îngrijită și organizată care conferă o senzație de intimitate și romantism. Spațiul disponibil aici este foarte vast, astfel că, de fiecare dată când te plimbi, ai senzația că te afli într-un parc boem.

8
Piscina Hotelului A3, Luna, județul Cluj

Parcarea hotelului este chiar lângă clădire și dispune de un număr de locuri mai mult decât suficient pentru numărul de camere ale hotelului. Accesul la parcare este foarte ușor, intrarea fiind chiar lângă ieșirea de pe Autostrada Transilvania, la intrarea în localitatea Luna.

2
Bucătăria restaurantului Hotelului A3, Luna, județul Cluj

Bucătăria restaurantului are specific tradițional, așa cum era de așteptat, dat fiind faptul că, de regulă, în Ardeal se etalează cele mai gustoase și dorite preparate, bucătăria ardeleană fiind în topul preferințelor majorității turiștilor.

4
Bunătăți de la restaurantul Hotelului A3, Luna, județul Cluj

De menționat este curățenia, buna organizare și ospitalitatea locului. Personalul foarte bine instruit și orientat către client, atmosfera și împrejurimile m-au convins și, cu siguranță voi reveni, aici, la Hotel A3, pentru a mă bucura de serviciile lor excelente.

Articol scris de Adrian Satmaru

Fotografii de Adrian Satmaru și Hotelul A3