Sepsiszentgyörgy, adică Sfântu Gheorghe, este orașul pe care l-am vizitat ăn vara ce tocmai s-a încheiat și iată că am revenit și toamna pentru a desluși și înțelege tainele acestui frumos oraș.

Pe lista de obiective turistice din Sfântu Gheorghe am avut Muzeul Carpaților Răsăriteni, Cetatea Sfântu Gheorghe sau Biserica fortificată din secolul al XIV-lea, Biserica ortodoxă cu hramul Sfântul Gheorghe construită în anul 1872, Galeria de Artă Gyárfás Jenó și, bineînțeles, Muzeul Național Secuiesc.

Hotelul Panorama Boutique, Sfântu Gheorghe, județul Covasna

În apropierea stațiunii Vâlcele, dar aparținând de orașul Sfântu Gheorghe, am avut bafta să găsim liberă o cameră la Hotelul Panorama Boutique. Astfel, am avut asigurată cazarea într-o locație superbă, situată la marginea unei păduri, unde răcoarea și liniștea sunt elemente revigorante, mai ales, în zilele caniculare.

Cortul de evenimente al Hotelului Panorama Boutique

Grădina hotelului este un spațiu de relaxare ideal iar apropierea pădurii dă posibilitatea unor drumeții în răcoarea și la umbra copacilor. În curtea Hotelului Panorama Boutique se află și un cort de evenimente, spațiu dedicat evenimentelor private dar, în aceeași măsură, poate fi folosit și pentru evenimente corporate.

 

Articol scris de Adriana Roman

Fotografii de Adrian Satmaru