5 motive pentru care recomandăm Restaurant La MamaMia Reghin

În câteva zile toride de vară, Reghinul ne-a permis să îl cunoaștem și, cu această ocazie să descoperim, un oraș ancorat în prezent, etalându-și cu respect și mândrie urmele istoriei frământate. Am cunoscut poveștile scrise și nescrise ale Monumentului Viorii, Bisericii ortodoxe „Înălțarea Domnului”, Bisericii Evanghelice – Luterane, dar și povestea Casei Roesler și cea a Muzeului Etnografic.

IMG_20180801_220408 copy
Restaurant La MamaMia Reghin

La capitolul gastronomic, ne-a atras atenția Restaurantul La MamaMia. Serviciile oferite clienților sunt de calitate, meniul este bogat și sănătos iar atmosfera localului este relaxantă și familiară. Iată motivele pentru care recomandăm Restaurantul La MamaMia.

IMG_20180801_220254 copy
Restaurant La MamaMia Reghin

Într-una din serile în care fiind înfometați, ca urmare a caniculei de la prânz, și dornici de a cunoaște gastronomia Reghinului, ne-am oprit la Restaurantul La MamaMiaRestaurantul se află pe bulevardul Unirii, la numărul 57.

Este un restaurant-pizzerie recomandat și frecventat de cunoscuții locului, și nu numai. Iată și motivele pentru care recomandăm Restaurantul La MamaMia și vom reveni cu drag.

unnamed (2)
Restaurant La MamaMia Reghin
 1. Atmosfera din interior este dată de aranjamentul mobilierului modern chic, culorile acestuia și accesoriile, toate acestea completate fiind de iluminarea sălii și muzica în surdină care creează starea de relaxare, de bine, de … bine ai venit. Culorile pastelate ale mobilierului și tapetul dau un aer tineresc și vioi atmosferei din interior. Astfel, te simți în largul tău, din start, te simți bine venit și revigorat într-un loc modern și elegant.

  IMG_20180801_220216 copy
  Restaurant La MamaMia Reghin
 2. Restaurantul La MamaMia oferă servicii a la carte dar și pe comandă. Astfel, dacă dorești să ai o seară plăcută cu prietenii sau cu familia, locul acesta este ideal deoarece servirea este impecabilă, atât în interiorul modern și chic, cât și pe terasa confortabilă a restaurantului.

  2018-04-30
  Restaurant La MamaMia Reghin
 3. Acum să trecem la motivele … pentru care este bine să stai cu ochii pe cântar. Da! Pizza preparată aici la Restaurantul La MamaMia este, indiferent de felul pe care îl comanzi, delicioasă!!! Trebuie să încercați!! Pizza este coaptă în cuptor cu foc de lemne, blatul moale, elastic și ușor de îndoit, sosul de roșii dens,  iar mozzarella este topită uniform pe toată suprafața blatului. Pizza Capricciosa, Pizza Quatro Formaggi, Pizza Quatro Stagioni sau Pizza Prosciutto e Grogonzola sunt doar câteva dintre specialitățile Restaurantului La MamaMia. Considerăm că aici vei găsi cele mai bune pizza din oraș. 26196474_1600180810018690_7252365271376125052_nPizza la Restaurant La MamaMia Reghin
 4. Tot în bucătăria Restaurantului La MamaMia se prepară obișnuitele ciorbă de pui sau de vită, bune de te lingi pe degete, cu un ardei iute lângă ele, dar și fabuloase fripturi de porc sau pui cu garnitură de murături sau asezonate cu salate verzi.

  28167139_1647204685316302_955440262007506809_n
  Felul doi la Restaurant La MamaMia Reghin
 5. Deserturile Restaurantului La MamaMia sunt home-made și sunt servite pe farfurii artistic aranjate, ca să zicem așa. Oamenilor este evident că le place ceea ce  fac și asta se vede în tot ce ține de local. Ai o misiune dificilă dacă trebuie să alegi din meniul cu deserturi clătite cu dulceață de fructe de pădure, înghețată cu tot felul de arome, clătite cu ciocolată, papanași cu înghețată de vanilie și ciocolată și multe, multe altele.

  papanasi
  Desert la Restaurant La MamaMia Reghin

Recomandarea noastră este: ÎNCERCAȚI DIN TOATE!!! Abia apoi, puteți lua o decizie, asupra cărei arome să vă opriți și cu care să vă delectați papilele.

IMG_20180801_220130 copy
Restaurant La MamaMia Reghin

Nu uita că există acest restaurant unde mănânci bine, te simți răsfățat de ambianța locului și pleci cu amintiri culinare memorabile. Locul este pur și simplu frumos, iar mâncarea și servirea sunt pe măsură sau așa cum declară cei de la Restaurantul La MamaMiaQuality makes the difference.

Articol scris de Adriana Roman

Fotografii de Adrian Satmaru și Restaurant La MamaMia Reghin

Galerie fotografii meniu Restaurant La MamaMia Reghin