Una dintre cele mai frumoase zone din România, Valea Sebeșului, a fost în vara aceasta una dintre destinațiile noastre de vacanță. Transalpina, munții Cindrel, lacul Tău Bistra, lacul Oașa, Mănăstirea Oașa și multe alte locuri au fost sursa noastră de inspirație și de bucurie a sufletului. Imaginile acelor locuri sunt și acum vii. Cu ochii minții vedem albastrul lacurilor și cerul oglindit în luciul lor, simțim aerul proaspăt al pădurilor, foșnetul misterios al văii și căldura soarelui ce încălzea blând pădurea. Frumusețea înălțimilor, stâncile ițindu-se printre brazi, izvoare neștiute zbenguind printre pietre, razele soarelui printre crengile copacilor mângâind florile plăpânde și, mai mult de atât, ospitalitatea pensiunilor, toate acestea le găsești în această zonă.

16
Perla Mărtiniei, Șugag

Mărtinia, sat din comuna Șugag, a fost pentru ceva vreme gazda noastră. Comuna Șugag este așezată pe versantul nordic al Carpaților Meridionali, în Munții Șureanului, la intersecția cu Munții Cindrel, separați de Valea Sebeșului. În Șugag, am avut o minunată experiență la Pensiunea Perla Mărtiniei.

4
Pensiunea Perla Mărtiniei, Șugag

Dacă vii de la Sebeș ăe DN67C, la 25 de kilometri, ajungi în Mărtinie, sat aparținător de comuna Șugag. Faci dreapta și peste aproximativ 4 kilometri ajungi la, ceea ce este într-adevăr perla acestei zone: Pensiunea Perla Mărtiniei. Chiar dacă așa este cunoscută, sub acest nume, Pensiunea Perla Mărtinieiajuns la fața locului realizezi imediat că este mult mai mult decât o pensiune, este un adevărat complex turistic. Perla Mărtiniei oferă următoarele facilități: cazare, restaurant, sală de evenimente, terasă în aer liber și spa.

14
Cameră la Pensiunea Perla Mărtiniei, Șugag

Cazarea la Perla Mărtiniei se face în 12 camere dotate cu toate facilitățile moderne. Fiecare cameră are un design unic, tonurile culorilor mobilierului și accesoriilor fiind în nuanțe calde de maro și crem, ceea ce asigură o atmosferă de relaxare și de căldură.

5
Cameră la Pensiunea Perla Mărtiniei, Șugag

Camerele Perlei Mărtiniei sunt spațioase, iar mobilierul este de lux și combinația dintre eleganță și clasic a accesoriilor sporesc gradul de confort al camerelor. Camerele au baie privată și sunt dotate cu articole de toaletă gratuite și prosoape.

3
Restaurantul Pensiunii Perla Mărtiniei, Șugag

Restaurantul complexului turistic Perla Mărtiniei are alocat un spațiu generos, elegant și distins. Capacitatea restaurantului este de 115 de persoane. În acest spațiu, combinația dintre modern și clasic duce face ca atmosfera creată să fie de lux și calitate. Bucătăria restaurantului este orientată către bucătăria românească tradițională dar și către cea internațională.

restaurant
Restaurantul Pensiunii Perla Mărtiniei, Șugag

Calitatea și creativitatea sunt atuurile preparatelor bucătarilor restaurantului Perla Mărtiniei. Restaurantul servește clienții săi la un înalt grad de profesionalism, indiferent dacă este vorba despre o masă cu familia sau o festivitate elegantă cu zeci de oaspeți.

13
Sală evenimente Perla Mărtiniei, Șugag

Complexul Perla Mărtiniei are o sală de evenimente foarte elegantă. Facilitățile oferite și tehnologia puse la dispoziție asigură succesul unei prezentări de business într-un cadru rafinat și de bun gust estetic. Orice gen de festivitate desfășurată în acest spațiu generos și elegant are toate șansele pentru a deveni memorabilă. Un plus de confort este dat de faptul că în orice zonă a complexului există acces gratuit la internet WiFi. Parcarea complexului este generoasă.

15
Complexul turistic Perla Mărtiniei, Șugag

Complexul turistic Perla Mărtiniei este gazda ideală în orice anotimp, deschis pentru vacanța ta de vară sau pentru sărbătorile de iarnă. Dacă ești cazat la Perla Mărtiniei poți vizita păstrăvăria din apropiere, poți face drumeții pe traseele montane din Munții Șureanu, poți să te relaxezi făcând lungi plimbări la barajele de acumulare de la CăpâlnaTău Bistra și Oașa, poți schia pe pârtiile special amenajate din zonă.

Perla Mărtiniei este o oază de liniște și recreere, amplasarea sa fiind într-o vale la doar câțiva metri de pădure, pe marginea râului Mărtinie. Se află la doar 45 de kilometri de Alba Iulia și la doar 25 de kilometri de Sebeș. Pasionații de drumeții, doritorii de relaxare sunt invitați să se bucure de natura generoasă oferită de valea Sebeșului, profitând de serviciile de clasă oferite de Perla Mărtiniei.

Articol scris de Adriana Roman

Fotografii de Adrian Satmaru și Perla Mărtiniei