Un alt oraș, o altă aventură. Râmnicu Vâlcea, orașul care se află pe aceeași latitudine cu Torino, Bordeaux sau Minneapolis, orașul marilor familii burgheze Simian, Otetelișanu, Brătianu, Pleșoianu, orașul unde, la 29 iulie 1848, s-a cântat pentru prima dată imnul României „Deşteaptă-te, române!”, orașul care, în cadrul Muzeului de Artă „Casa Simian”, adăpostește operele de artă ale marilor artiști Grigorescu, Tonitza, Storck, Vermont, Ressu, Pallady sau Țuculescu, ne-a dezvăluit locuri unde ospitalitatea este dusă la rang de excelență.

Restaurantul Queen este locul unde rafinamentul, eleganța, atenția către servicii de calitate și satisfacerea exigențelor clientului sunt convingerile care au făcut ca, în mai bine de 20 de ani, să devină superlativul restaurantelor în Râmnicu Vâlcea.

3
Restaurant Queen Râmnicu Vâlcea

Povestea Restaurantului Queen a început în anul 1995. În timp, restaurantul s-a extins şi s-a modernizat, a căpătat notorietate în Râmnicu Vâlcea și nu numai. Investițiile au fost substanțiale și nu au fost doar financiare. Doamna Ileana Ungureanu, administratorul și proprietarul restaurantului, a investit timp: timp pentru înțelegerea preferinţelor, obiceiurilor şi gusturilor clienților, timp pentru modelarea și instruirea personalului pentru a putea satisface toate exigențele. Totodată, doamna Ungureanu a înțeles că pentru a avea servicii de top, pe lângă dotări și amenajări de calitate, un restaurant trebuie să aibă o bucătărie de excepție.

4
Imagine plate  – Restaurant Queen din Râmnicu Vâlcea

Profesionalismul personalului restaurantului pleacă de la bucătărie. Astfel, o farfurie ce părăsește bucătăria Restaurantului Queen și ajunge în fața clientului este rezultatul armoniei asocierii ingredientelor, a așezării lor în farfurie și a decorului executat impecabil în combinații interesante. Meniul Restaurantului Queen este o incursiune în spațiul internațional, cu un itinerariu de creativitate culinară. Meniul este divers și ingenios. Se pleacă de la preparate româneşti cu influenţe greceşti sau orientale, se ajunge la preparatele ce au fineţea şi rafinamentul bucătăriei franceze şi la preparatele ce au influenţa bucătăriei italiene.

Servirea în Restaurantul Queen este impecabilă, profesionalismul personalului fiind o altă caracteristică importantă ce ridică și menține standardul ridicat al restaurantului.

2
Interior salon etaj Restaurant Queen Râmnicu Vâlcea

Atmosfera în Restaurantul Queen este intimă. Încă de la intrare, de pe terasa restaurantului, faceți cunoștință cu bunul gust și eleganța restaurantului. Culorile mobilierului sunt special alese, astfel încât să creeze o atmosferă relaxantă. Roșul închis, auriul nobil și maroul închis sunt tușele de culoare care dau înnobilează mobilierul modern. Mesele aranjate impecabil și bunul simț al decorurilor completează imaginea impecabilă a Restaurantului Queen.

Indiferent de spațiul ales, salonul de la parter (cu o capacitate de 65 de persoane), salonul de la etaj (cu o capacitate de 150 de persoane) sau terasa, Restaurantul Queen vă așteaptă să vă bucurați de atmosfera deosebită.

Recomandăm Restaurantul Queen din Râmnicu Vâlcea, locul unde serviciile oferite clienților sunt de excelență, locul unde o masă este un desfătare, un moment de tihnă și liniște cu familia sau între prieteni, locul unde calitatea este ridicată pe toate cele trei zone importante: meniu, servire și atmosferă! Te invităm la o călătorie printre gusturi și arome, mai mult decât o experiență gastronomică!

Articol scris de Adriana Roman

Fotografie Adrian Satmaru

Galerie imagini Restaurant Queen Râmnicu Vâlcea

Galerie imagini meniu Restaurant Queen Râmnicu Vâlcea