Șugag își etalează din nou frumusețile în Valea Sebeșului, mărginită de culmi ce coboară lin din Vârful lui Pătru până la 650 de metri. Versanții înclinați ai Văii  Sebeșului sunt locul unde  frumusețea naturii abundă în fiecare anotimp. Tot aici, pensiunile își așteaptă oaspeții cu grija pentru ca vacanța lor să fie una relaxantă.

IMG_20180831_154702 copy
Vila Rodica Șugag

Am descoperit cu plăcută surprindere o pensiune căreia proverbul „Afară e vopsit gardul; în casă e leopardul” nu i se potrivește. Și, iată de ce! Din șoseaua DN67C, faimoasa Transalpina, se vede un indicator pe care scrie Cazare Vila Rodica. Un gard și peretele unei case te împiedică să vezi ceva: o curte, o vilă, o parcare. Nimic. Surpriza vine, când odată intrat pe poartă, priveștea se schimbă total. O alee frumos pietruită, încadrată de verdele și culorile florilor, îți deschide calea către o elegantă clădire. Deci, aceasta este Vila Rodica. O construcție dichisită, o casă cochetă cu flori, multe flori la ferestre și în curte. Interioarele sunt aerisite și curățenia este literă de lege.

flori
Vila Rodica Șugag

Vila Rodica are patru camere pe care le oferă cu căldură turiștilor. Camerele sunt spațioase și te îmbie la relaxare. Pe holul vilei sunt câteva fotolii unde te poți relaxa. Mobilierul modern și accesoriile camerelor fac șederea confortabilă. Bineînțeles, sunt importante și dotările moderne, televizoare și wifi gratuit și parcarea privată din curtea Vilei Rodica.

 

Curtea Vilei Rodica este o oază de liniște. Curtea este, la fel ca și casa, bine îngrijită. Florile te înconjoară și în foișorul din curtea vilei poți savura masa în liniște. Doamna Rodica este gazda acestei mici oaze de liniște. Este o femeie care știe rânduiala locului și își primește oaspeții cu atenție și căldură.

La ferestrele camerelor Vilei Rodica, muntele îți șoptește și dimineața și seara același vers tainic și misterios. Drumețiile te așteaptă!

Iată câteva obiective pe care le poți vedea atunci când ești cazat aici, la Vila Rodica:

Articol scris de Adriana Roman

Fotografie de Adrian Satmaru