Se spune că atunci când, ca și turist, te afli într-un oraș pe care (încă) nu îl cunoști te ajută internetul. Stai și pierzi timpul căutând un loc în care să mănânci bine, să fii tratat respectuos, să te simți bine, într-un mediu plăcut. Imaginile, informațiile și chiar review-urile pot fi înșelătoare.

Am descoperit un loc în orașul Sfântu Gheorghe în care tot ceea ce este în site-ul de prezentare este adevărat și chiar mai mult. Este Cafe Passage, restaurant și pizzerie, un loc unde, mănânci bine, ești servit impecabil și toate astea într-un mediu relaxant. Dar, mai bine s-a detaliez puțin pentru a vă convinge de ce Cafe Passage din Sfântu Gheorghe este considerat un restaurant special.

IMG_20180615_115455 copy
Restaurant Cafe Passage – Sfântu Gheorghe

Cel mai important lucru la un restaurant este mâncarea pe care o propune clienților. Restaurantul Cafe Passage este cool”, arată foarte la modă și oferă feluri de mâncare sănătoase și apetisante. Unul dintre secretele acestui local este mâncarea sănătoasă și puțin pretențioasă. Meniul este simplu, tot ce ai de făcut (și nu este ușor) este să alegi între variantele de pizza (Pizza Cafe Passage, Pizza Cremona, Pizza Dracula, Pizza Saint George, Pizza Quattro Carni, Pizza Vulcano, mai multe variante aici).

Punctul forte al celor de la Cafe Passage este că este singurul restaurant din Sfântu Gheorghe care servește pizza pe cuptor pe lemne. Gustul pizzei este (ca și la origine) mult îmbogățit și pizza este crocantă iar ingredientele capătă o incredibilă savoare.

 

O atenție deosebită este pentru copii, aceștia având posibilitatea de a alege din meniul special – pizza pentru copii.. Acestea sunt gustoase și sănătoase, având un aspect haios pentru a-i atrage pe cei mici. Acestea au ingrediente atent alese și sunt puțin mai mici decât cele obișnuite. Super idee este pizza desert pentru copii: pizza Finetti cu banane, pizza Finetti cu ananas sunt doar câteva specialități din meniul celor de la Cafe Passage. Mai multe detalii și conținutul pizzelor pentru copii – aici.

pizza hello kitty
Pizza Hellokitty – pizza pentru copii – Cafe Passage din Sfântu Gheorghe

Lista meniul nu se oprește la pizza. Ar trebui să încerci gustărurile și salatele și, nu trebuie ratate pastele. Ceea ce recomand pentru că asta am servit la Cafe Passage sunt PENNE CAFÉ PASSAGE. Delicios!! Pasiunea bucătarului se simte într-un mod discret în felul servit și tot ceea ce ai de făcut este să te simți mulțumit, fericit.

IMG_20180615_113805 copy
Barul Restaurantului Cafe Passage – Sfântu Gheorghe

O experință pe care nu trebuie să o ratezi este savurarea unei cafele aburinde. Cafe Passage este locul unde pasiunea pentru cafea se simte în gustul cafelei. La Cafe Passage calitatea cafelei și grija față de prepararea ei sunt prioritare. Este locul unde cafeaua vorbește de la sine și nu este nevoie de artificii de marketing pentru a convinge oamenii. Cafeaua nu este doar o băutură care să te țină treaz pentru câteva ore, ci este o experiență în sine. Cafeaua înseamnă prietenie, înseamnă creare de relații și pasiune.

Un alt aspect ce nu trebuie trecut cu vederea este puntea dintre tine, clientul, și acest local, adică personalul. Acesta face diferența. Discret și serviabil, fac recomandări cu privire la meniu și da, simți că ești bine-venit și chiar ajutat. Un restaurant bun este un restaurant care îți oferă, pe lângă mâncare, o experiență care să devină motivul de a reveni în acel local. Este vorba despre atmosfera din interiorul restaurantului. Restaurantul Cafe Passage îți oferă posibilitatea de a trăi experiența servirii impecabile, într-o atmosfera liniștită și relaxantă.

14339189642080744910_19423-1105115066172230-7165289089338106815-n
Băuturi de la Restaurantul Cafe Passage – Sfântu Gheorghe

Fie că vii împreună cu familia sau cu prietenii, fie că servești  masa în interiorul restaurantului sau pe terasă totul devine o experiență pe care îți vei dori să o repeți. Restaurantul Cafe Passage este un restaurant de calitate care va trece proba timpului datorită calităților sale, indiferent de subiectivismul clienților.

Restaurantul Cafe Passage este locul unde într-un ambient relaxant și elegant, locul unde evadezi din cotidian, având un decor si mediu elegant, cu muzică de bună calitate, care te fac să te simți în largul tău.