De-a lungul celor patru ani în care s-a desfășurat, Out Of Doors Fest a încercat să se facă remarcat nu numai ca un festival de muzică în Costinești, ci și ca o oază de cultură originală, într-o încercare dârză de a reînvia spiritul tânăr și energic al Costineștiului de altădată.

Out of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

outdoor
OUT DOORS FEST – 4 august 2017, Costinești

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate. Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2017 este un eveniment al cărui public va depăși 3.000 de spectatori (aproximativ 1.500 de participanți/ zi).

Locul de desfășurare pentru ediția a V-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară).

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016, s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, Norul Negru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin). (mai multe aici)

ofd

Proiectul Folk & Rock Company a luat naștere în anul 2015, inițial dintr-o joacă, numele trupei venind un an mai târziu… Componență trupă: Silviu Covaci (chitară/ voce), Ionuț „John” Micu (baterie) și Virgil Stoica (bass).

Silviu Covaci este cunoscut de către publicul constănţean datorită numeroaselor concerte susţinute în majoritatea cluburilor care găzduiesc seri de folk. S-a născut pe 19 decembrie 1977, la Constanţa şi a îndrăgit muzica încă din copilărie. Din adolescenţă s-a axat pe chitară; la 17 ani a primit de la tatăl său o chitară acustică, instrument cu care la început şi-a încântat prietenii, pentru ca mai apoi să susţină reprezentaţii la scenă deschisă. (mai multe aici).

Programul Out of Doors Fest îl găsiți aici.

E vremea să intri în modul de vară ROCK SUMMER MOOD.

Articol scris de Adriana Roman