Cel mai mare proiect de promovare turistică a Bucureștiului: Experience Bucharest 2017!

Turist prin Romania, ca și partener media al acestui eveniment, vă transmite comunicatul de presă al organizatorilor:

Comunicat de presă

Experience Bucharest anunță cea mai mare conferință dedicată promovării Bucureștiului

(Bucuresti, 04.05.2017) Experience Bucharest, cel mai mare proiect de promovare turistică a Bucureștiului, anunță organizarea conferinței ”How to promote the capital of Romania”, un eveniment dedicat celor mai bune practici de marketing online internațional în turism, la care vor participa peste 100 de  invitați speciali, bloggeri, vloggeri, instagrameri, jurnaliști de travel, persoane publice pasionate de călătorii, a căror activitate este urmărită de un număr de peste 10 milioane de persoane din întreaga lume.

Conferința va avea loc vineri, 12 mai 2017, între orele 10.00-15.00, la Hotel Radisson Blu din București (Calea Victoriei, nr. 63-81), iar înregistrarea participanților se poate face accesând linkul https://travelmassive.com/events/2017/05/how-promote-capital-romania în limita a 250 de înscrieri.

b2Conferința se adresează creatorilor de conținut de travel, jurnaliștilor de travel, specialiștilor în social media și a celor din agenții de branding și creație, profesioniștilor din turism și persoanelor pasionate de călătorii. Participanții la conferință vor afla exemple de conținut si promovare prin intermediul platformelor de social media.

”Ne bucurăm că vom deschide proiectul Experience Bucharest cu aceasta conferința pentru specialiști, la care avem confirmați 16 invitați speciali internaționali. Doar aceștia comunică către o audiență online de peste 5 milioane de persoane. Prin această provocare vom aducem Bucureștiul pe harta destinațiilor turistice preferate din Europa de Estspune Tudor Maxim, fondatorul Experience Bucharest.

Speakeri conferință:

Kash Bhattacharya din Madeira, Portugalia – Bloggerul anului 2016 – National Geographic Traveller Reader Awards

Răzvan Pirjol din București, Romania–Președinte Bucharest Tourism Board și Președinte Skal International Romania

Siya Zarrabi din Toronto, Canada – Travel Vlogger, YouTuber, Videographer și Speaker Motivațional

Kristen Sarah din Toronto, Canada – YouTuber, Travel & Lifestyle Blogger

Dave and Debbie din Toronto, Canada – câștigătorii premiului cel mai bun blog de turism în 2015 și 2014 din partea Society of American Travel Writers

Alyssa Ramos din Los Angeles, USA – Travel Blogger și Social Media Influencer

Kat Von B din Los Angeles, USA – Blogger specializat pe Luxury Travel și Tehnologie

Anouska din Irlanda– Blogger și Vlogger de Travel, Lifestyle și Personal Style

Michael Schulz din Berlin, Germania – top Instagrammer din Germania

Jurnalistii, bloggerii și studenții la facultăți de turism vor avea intrare gratuită.

Parteneri conferință:

Partener principal: Radisson Blu Bucharest

Parteneri: Bucharest Tourism Board, Elevate, Little Bucharest hostel, Pura Vida Sky Bar&Hostel

Parteneri media: Wall Street, Profit, Comunicate de afaceri, Vocea BIZ, HRB Trends, Horeca Insight Magazine, România Pitorească, Team 365, Romania pozitiva, Turism Market, Calatorul Digital, Imperator Travel, Barometer, Feedler, Hot Week,  Promovez Romania, Orasul Vechi, Always Summer, Vacantele lui Mircea, Turist prin Romania, Zmeul Călător, Travel Blog, Monica Suma-contribuitor Lonely Planet, World Travel Bug, Radio Deea, Canal 33

Partener comunicare: Rogalski Damaschin Public Relations

bDespre Experience Bucharest

Experience Bucharest (www.experience-bucharest.com) este cel mai mare proiect de promovare turistică a Bucureștiului realizat vreodată, care se va desfășura în perioada 12-16 Mai 2017 în București.

Experience Bucharest este primul proiect voluntar al comunitații Travel Massive România, o organizație non-profit internațională, proiect în care sunt implicați peste 100 de voluntari. Prin acest proiect, Bucureștiul este promovat la nivel mondial prin intermediul unui număr de 100 persoane influente în mediul online din domeniul călătoriilor și turismului individual.

Misiunea proiectului este aceea de a promova Capitala României ca destinația preferată din Europa de Est a turiștilor și călătorilor independenți.

Experience Bucharest este o inițiativă independentă, la care se poate alătura orice autoritate publică, instituție, companie sau persoană independentă care dorește să se implice în promovarea Bucureștiului. Există și o pagină de crowfunding pe platform @YouCaring, unde se pot implica toți cei care doresc să susțină prin donații organizarea acestui eveniment.

Organizatorii Experience Bucharest au pregătit pentru cei 100 invitați o conferință despre cele mai bune practici de marketing în turism pentru promovarea Bucureștiului, peste 40 de tururi și experiențe de turism alternativ, petreceri de socializare și multe alte experiențe unice. Toate acestea vor fi posibile cu implicarea zecilor de parteneri care vor oferi cazare prin intermediul Federației Industriei Hoteliere din România, vor pune la dispoziție locații pentru evenimente, vor asigura mesele și transportul invitaților. Timp de patru  zile, fiecare participant își va putea alege programul, optând pentru participarea la activitățile propuse de organizatorii evenimentului.

Persoana de contact: Iulia Vasile – 0744.924.421

team@experiece-bucharest.ro