5 motive pentru care să vii și să revii la Restaurantul Bucovina, Suceava

Într-o seară de toamnă supărată și țâfnoasă, am descoperit un restaurant ce îți încântă toate simțurile și te îndeamnă la excese culinare.

Restaurant Bucovina
Restaurant Bucovina, Suceava, județul Suceava

Recomandat și frecventat de cunoscuții locului, și nu numai, Restaurantul Bucovina este recunoscut pentru câteva elemente unice. Vă vom împărtăși experiența trăită la Restaurantul Bucovina, în cele patru zile pe care le-am petrecut în Suceava și motivele pentru care voi reveni cu drag, dar și curiozitate.

Într-o atmosferă caldă şi elegantă, Restaurantul Bucovina ne-a încântat simțurile și ne-a oferit o experiență de neuitat, într-o seară de toamnă însoțită de o ploaie măruntă și rece și un vânt aprig ce șfichiuia amintind de crivățul iernii.

Restaurant Bucovina
Restaurant Bucovina

Iată motivele pentru care recomandăm cu căldura și încredere, Restaurantul Bucovina:

  1. Atmosfera creată de iluminarea sălii, printr-un sistem controlat de un soft cu 24 programe predefinite și lumină stroboscopică. Să  vă povestesc cum se schimbă starea după fiecare schimbare a culorilor?
  2. Plafonul mobil cu egalizarea curenților de aer se află deasupra ringului de dans și, mai mult de atât, egalizează sunetul în întreaga incintă, astfel încât, oriunde te-ai afla, sunetul, ca și intensitate, este același. Wow! Am verificat și, exact cum este descrierea, așa și funcționează.
  3. Pe rigul de dans se află o mochetă specială, de trafic intens. Cum altfel? Aceasta are în compoziție 24-26% apă asigurând o curățare specială a mochetei.
  4. Acum să trecem la motivele … pentru care este bine să stai cu ochii pe cântar. Da! Burgerii preparați la Restaurantul Bucovina sunt ABSOLUT DELICIOȘI!!! Nu trebuie ratați!! Dacă ești din Suceava sau treci prin Suceava, ține minte!! Mergi la Restaurantul Bucovina și comandă un burger!!! Sunt în totalitate pregătiți în bucătăria restaurantului.

    Restaurant Bucovina
    Apa minerală Gasteiner
  5. În sfârșit, nu pot uita apa minerală pe care o servesc cei de la Restaurantul Bucovina. Gasteiner! Apa minerală simplă, apa minerală cu arome de fructe de pădure, care te îmbie la visare, pădure, plimbare, apă minerală cu aromă de mentă cu soc, ce te bucură cu atingerea fină de lămâie și, în sfârșit, apa minerală cu bomboane de gheață. Recomandarea noastră este: ÎNCERCAȚI-LE PE TOATE!!! Abia apoi, puteți lua o decizie, asupra cărei arome să vă opriți și cu care să vă delectați papilele. Se spune că Gasteiner are cel mai bun scoring pentru asociere cu vinul. Respectiv, 98 din 100. Adică, dacă ai chef de un șpriț, apa minerală Gasteiner merge combinată cu aproape orice soi de vin.

Dacă nu v-am convins, încă, mă gândesc să plusez cu alte câteva detalii care, așa cum spun chiar cei de la Restaurantul Bucovina, fac diferența!

Au o super cafea, cafea Barbera, care, servită cu un croisant la micul dejun, te energizează suficient pentru a fi productiv pentru cel puțin jumătate de zi. Și ce aromă are!! Trebuie să o încerci!

Restaurant Bucovina

Restaurantul Bucovina are o capacitate de 190 de persoane, un număr optim, dar au fost evenimente la care au participat și 300 de persoane și a fost total OK! Relaxați, răsfățați de ambianța plăcută datorată dotărilor tehnice ale restaurantului. Așa că, dacă plănuiești o nuntă, un botez, o suuuuper petrecere sau un event: lansare de produse, întălniri de afaceri Restaurantul Bucovina este locul ideal pentru a avea o petrecere de succes.

Restaurant Bucovina

Ultime argumente pentru a avea Restaurantul Bucovina în topul preferințelor: servirea impecabilă (Da!, ați auzit bine, servirea este impecabilă conform celor mai pretențioase opinii), preparatele a la carte, supele, sosurile pregătite după rețete proprii, la fel ca și faimoșii burgeri despre care vorbeam mai devreme, extinderea restaurantului pe timpul verii cu o terasă elegantă, cafeneaua, acel spațiu care face legatura dintre Restaurantul Bucovina și Hotelul Bucovina-Severin și unde, fericit cu perechea sau concentrat cu partenerul de afaceri, poți servi cafeaua de care m-am îndrăgostit: cafeaua Barbera.

De ești din Suceava sau de treci, ca și noi, Turist prin Romania, prin Suceava, nu uita că există acest restaurant unde mănânci bine, te simți răsfățat de ambiența locului și pleci cu amintiri culinare memorabile.

Articol scris de Adriana Roman

Fotografii de Adrian Satmaru