Indiferent de anotimp, Harghita Băi suprinde prin varietatea activităților ce se pot face, prin frumusețea și sălbăticia peisajelor și prin ospitalitatea localnicilor și a gazdelor.

Renumită pentru pârtiile de schi pe perioada de iarnă, dar și pentru mofete și trasee turistice marcate în restul anului, Harghita Băi vine în întâmpinarea oaspeților cu o varietate de spații de cazare și masă, în funcție de dorințele musafirilor.

Janos Panzio, Harghita Băi

Situată pe drumul ce urcă spre vârful Ciceu, la 100 de metri de centru stațiunii și aproximativ 200 de metri de pârtiile de schi, Janos Panzio atrage atenția prin localizarea sa, la înălțime, în vecinătatea punctului de plecare a telecabinei de serviciu ce duce către vârful Ciceu, și prin aspectul impunător.

Salon de servire a a mesei, Janos Panzio, Harghita Băi

Parcarea pensiunii constituie și calea de acces către intrarea în pensiune, dar și locul perfect pentru a admira panorama stațiunii Harghita Băi. Intrarea în pensiune se face prin imensul salon de servire a a mesei, locul unde se poate socializa și locul unde se pot degusta delicioasele bucate tradiționale secuiești.

Bucătărie profesională, Janos Panzio, Harghita Băi

Pensiunea Janos pune la dispoziția turiștilor și o bucătărie profesională dotată cu toate cele necesare pentru a asigura necesarul și necesitățile celor ce dorsc să-și prepare singuri gustările.

Cameră de la Janos Panzio, Harghita Băi

Din salonul de servire a mesei se ajunge în recepție și apoi, la etaj, către camere.

Camerele, în stil modern cu paturi albe și așternuturi imaculate, dispun de baie proprie și toate cele necesare pentru asigurarea confortului de care aveți nevoie pentru petrecerea unui sejur de neuitat.

Cameră de la Janos Panzio, Harghita Băi

Priveliștea din camere este absolut extraordinară și oferă deschidere către pârtiile de schi și către panorama stațiunii. Stilul de amenajare și organizare a spațiului seamănă izbitor de mult cu cel al unui hotel, din acest punct de vedere, Janos Panzio fiind o alegere potrivită și pentru susținerea unor evenimente, indiferent că este vorba despre evenimente personale sau de firmă.

Cameră de la Janos Panzio, Harghita Băi

Accesul la internet și tehnologie se face prin intermediul unei conxiuni wireless disponibilă gratuit pe toată suprafața proprietății.

Pentru perioada de iarnă, Pensiunea Janos poate organiza și plimbări cu snowmobilul prin pădure sau pe vârful Ciceu, locul de unde stațiunea Harghita Băi se vede ca în palmă.

Pregătiți pentru o plimbare cu snowmobilul – Janos Panzio, Harghita Băi

Datorită așezării sale, Pensiunea Janos este alegerea perfectă pentru pasionații de drumeții și pentru cei care doresc să se afle permanent în mijlocul naturii.

Pentru perioada de vară, dacă tot ești la Harghita Băi, nu uita să te bucuri de drumețiile prin pădurile din zonă, de liniștea și frumusețea peisajului natural și de aerul puternic ozonat al munților Harghita. Pentru tratament, mofetele constituie principala atracție.

Recepția Janos Panzio, Harghita Băi

Pentru liniștea sufletului, Mănăstirea călugărilor paulini te așteaptă cu porțile deschise indiferent de anotimp. Aici ai ocazia să cunoști un stil de viață extraordinar de simplu și sănătos și să fii mai aproape de Creator și de cele sfinte.

Așadar, Harghita Băi, indiferent de anotimp, constituie o stațiune pe care trebuie să o adaugi în itinerariul tău de vacanță și să te bucuri de natură, de ospitalitatea oamenilor și de tot ce e frumos și la înălțime.

Contact

Adresa: Harghita Băi, județul Harghita
Telefon: +40 740 064270, +40 745 175751
E-mail: contact@janospanzio.com
Site: Janos Panzio

Articol scris de Adrian Satmaru

Fotografii de Adrian Satmaru