Este cunoscut faptul că timp de 120 de zile pe an Harghita Băi are zăpadă naturală și că face parte din stațiunile montane unde, fie iarnă, fie vară varietatea de activități disponibile fac deliciul celor ce aleg să-și petreacă vacanța sau weekend-ul aici.

Peisaj Harghita Băi

Pe perioada de iarnă cele trei pârtii de schi, gogoașa de zăpadă și ClimberTaxi asigură activitățile zilnice, iar pe perioada de vară, primăvară și toamnă, mofetele, drumețiile pe traseele marcate, picnicurile organizate și plimbările pe vârful Ciceu sunt activitățile ce asigură odihna activă pe toată perioada șederii voastre la Harghita Băi. Pentru cei ce doresc să se delecteze sufletește și să deslușească tainele și învățămintele pauline, Mănăstirea Paulinilor din Harghita Băi vă așteaptă cu porțile larg deschise.

Pensiunea Biro (Biro Panzio), Harghita Băi

Pentru cei care preferă o locație de cazare mai retrasă, dar, totuși aproape de obiectivele de interes turistic, Biro Panzio constituie o alegere potrivită. Spațiul interior al clădirii uimește prin generozitate și amprenta rustică, iar ospitalitatea gazdelor, reprezintă un mare plus al locației. Așa cum ne-am obișnuit deja în această zonă, curățenia este definitorie, iar căldura oamenilor te va face să revii ori de cîte ori vei avea ocazia.

Livingul Pensiunii Biro (Biro Panzio), Harghita Băi

Pensiunea Biro se află localizată la doar câteva zeci de metri de gogoașa de zăpadă, pârtiile de schi și centrul stațiunii, accesul de aici fiind foarte ușor indiferent de direcția în care mergi.

Livingul și sala de mese de la Pensiunea Biro (Biro Panzio), Harghita Băi

Încă de la intrarea în pensiune rămâi uimit de spațiul disponibil. Intrarea se face din parcare și te duce direct în living, living ce servește și ca salon pentru servit masa.

Sala de mese de la Pensiunea Biro (Biro Panzio), Harghita Băi

Rusticul te întâmpină încă de la intrare, iar căldura te înconjoară de pretutindeni și îți urează bun venit. Salonul pentru servit masa se organizează în funcție de mărimea grupului și de numărul de turiști, dar, de regulă, mai ales pe perioada de iarnă, salonul pentru servirea mesei este organizat în așa natură încât să maximizeze spațiul disponibil.

Șemineul din salon – Pensiunea Biro (Biro Panzio), Harghita Băi

Șemineul din salon, priveliștea de excepție asupra peisajului, căldura plăcută și zâmbetul gazdei vor condimenta perfect șederea voastră aici.

Hol acces camere – Pensiunea Biro (Biro Panzio), Harghita Băi

Camerele Pensiunii Biro sunt localizate la etaj și se încadrează perfect în peisajul general al pensiunii.

Cameră de la Pensiunea Biro (Biro Panzio), Harghita Băi

Paturile sunt construite cât se poate de rustic, din bârne, iar așternuturile albe, imaculate, creează contrastul perfect pentru a sublinia curățenia și aerul mereu proaspăt.

Cameră de la Pensiunea Biro (Biro Panzio), Harghita Băi

Toate camerele, indiferent de numărul paturilor, au baie proprie, frigider, televizor și acces la internet prin intermediul unei conexiuni wireless.

Cameră de la Pensiunea Biro (Biro Panzio), Harghita Băi

Așadar, confortul fizic este completat perfect și de cel tehnologic, la Biro Panzio putând fi permanent conectat la lumea exterioară și la evenimentele importante. Spațiul disponibil în fiecare cameră este mai mult decât suficient pentru a asigura confortul necesar și un sejur de excepție.

Potrivită pentru familii cu copii, dar și pentru grupuri numeroase, Pensiunea Biro vă așteaptă cu porțile larg deschise tot timpul anului și vă asigură tot confortul necesar pentru petrecerea timpului liber sau pentru odihnă.

Contact

Adresa: Harghitafurdo 54 sz, Harghita-Băi 530002, județul Harghita

Telefon: 0040-746 737 832

E-mail: biro_tici@yahoo.com

Articol scris de Adrian Satmaru

Fotografii de Adrian Satmaru