Ozosep, conform descrierii lor de pe pagina de facebook, este un „târg gastro-cultural de produse de calitate, aduse de micii producători din zona Harghita, oferite într-o atmosferă cu mult bun gust. Muzică bună, gulaș„.

2
Afișul evenimentului Târgului Ozosep – ediția 8-9 februarie 2020

Anul acesta, Târgul Ozosep va fi organizat în zilele de 8 și 9 februarie 2020, între orele 10 – 18, în Grădina Verona, strada Pictor Arthur Verona nr. 13-15, București.

4
Sursa informației Târgul Ozosep

Organizatorul ne transmite: „Vă așteptăm cu cele mai alese produse secuiești, cu mezeluri tradiționale, specialități de brânzeturi, miere, gemuri, prăjituri și alte bucate delicioase.

3
Sursa informației Târgul Ozosep

Nu vor lipsi nici artizanii, care vă aduc produse deosebite. Gătim și gulaș la ceaun pentru gurmanzi. Vă așteptăm cu drag!

6
Sursa informației Târgul Ozosep

La fiecare ediție a târgului gastro-cultural Ozosep au participat cei mai buni dintre micii producători de mâncăruri și obiecte artizanale din Harghita, Covasna și Mureș.

5
Sursa informației Târgul Ozosep

Mezeluri deosebite, de calitate excepțională, brânzeturi artizanale delicioase, gemuri și siropuri din fructe alese, miere pură din munți, pâine bună de casă cu cartofi din Covasna, prăjituri speciale, ceaiuri din plante culese cu atenție, pateu de bibilică, ciocolată artizanală și de casă, sărățele și multe alte preparate delicioase așteaptă vizitatorii într-o ambianță plăcută.

1
Sursa informației Târgul Ozosep

În alte ediții ale Târgului Ozosep, meșterii artizani au adus articole din piele de mult bun gust, jucării din lemn, obiecte din ceramică, cosmetice naturale, bijuterii, obiecte decorative și alte lucruri frumoase care au fermecat vizitatorii.

24831414_711242009074632_1054013242174045712_o
Sursa informației Târgul Ozosep

Specialitatea evenimentului este nelipsitul gulaș, pregătit în ceaune uriașe.

Abia așteptăm surprizele acestei ediții ale Târgului Ozosep – ediția 8-9 februarie 2020!

Sursa informației și a fotografiilor: pagina evenimentului Târg Ozosep – ediția 8-9 februarie 2020