Toamna nu este anotimpul melancoliilor după soarelui verii ci este anotimpul culorilor arămii, al surprizelor, al festivalurilor și evenimentelor interesante care au scopul de a te scoate din casă, de a te bucura, cunoaște, descoperi.

Aceste evenimente au scopul de a-ți hrăni setea pentru filme, muzică, teatru sau literatură. Sunt hrana sufletului și inspirația minții.

beautiful-autumn-lake-landscape-in-vermont

Am selectat 3 evenimente care ne-au stârnit curiozitatea:

1. Dracula Horse Festival

dracula-horse-festival

Festivalul Dracula Horse are loc între 27 și 29 septembrie la Domeniul Dracula Danes, care se află la 5 kilometri de Sighișoara și se află la a doua ediție. Evenimentul se desfășoară într-un cadru de poveste. Vor fi spectacole cu cai de rasă, plimbări cu trăsura trasă de cai, dar și de alte activități distractive în natură, cum ar fi olăritul și potcovitul.

2. Transilvania Blues Festival

afis-transilvania-blues-festival-rockstadt-2019

Transilvania Blues Festival este la a doua ediție și va avea loc în perioada 27 – 28 septembrie la Rockstadt, Brașov.

Vineri, 27 septembrie

  • 20:30 – Rareș Totu’s Midnight Sun & Dean Bowman – solo Black spirituals (RO / USA – în premieră la Brașov)
  • 22:00 – Big Dez (FR – în premieră în România)

Sâmbătă, 28 septembrie

  • 20:30 – Quo Vadis (RO)
  • 22:00 – The Cinelli Brothers (IT/UK – A Tribute Night of Peter Green’s Fleetwood Mac)

3. Noaptea Devoratorilor de Publicitate

afis---noaptea-devoratorilor-de-publicitate_v1-

Noaptea Devoratorilor de Publicitate se află la o nouă ediție care va avea loc la Berăria H pe 28 septembrie 2019, de la ora 21:45.

Prima ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate a avut loc în 1981, sub titulatura „Friandises„, pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, să-l denumească ulterior „La Nuit des Publivores„. Succesul său nu a întârziat să apară: spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări de pe toate continentele. Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali.