După ce am vizitat Oltenia de Sub Munte, Costești, Horezu, Vârful lui Roman, Măldărești ne-am îndreptat către Târgu Jiu. Am luat amintiri pioase de la Mănăstirea Arnota, Mănăstirea Hurezi, dar ne-am și încărcat de energie cu drumețiile din Parcul Național Buila-Vânturarița. Orașul lui operelor lui Brâncuși așteptau să fie admirate și nu numai, Casa natală a Ecaterinei Teodoroiu sau Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu și multe altele așteptau să le descoperim.

_MG_4784 copy
Pensiunea Iulia, Scoarța, județul Gorj

În apropiere de Târgu Jiu, mai exact, în comuna Scoarța, aflată la aproximativ 20 de kilometri de destinația noastră, am descoperit o pensiune care ne-a încântat și iată ceea ce avem de spus despre ea. Pensiunea Iulia, din comuna Scoarța, satul Beacu Mare, am descoperit-o ușor, urmând indicatoarele de la intrarea în sat, aflate pe DN67. Pensiunea Iulia este clasificată și are 3 Margarete și am fost curioși să vedem ce servicii asigură turiștilor.

dsc02293-1920x1280
Pensiunea Iulia, Scoarța, județul Gorj

Ce putem spune la prima vedere este că Pensiunea Iulia este o locație îngrijită, cu o curte generoasă, parcare și observăm multă atenție pentru curățenie. Pensiunea Iulia are patru camere: două cu vedere spre piscina din curte și două camere cu vedere către grădina din fața pensiunii.

025-1920x1280
Living la Pensiunea Iulia, Scoarța, județul Gorj

Camerele Pensiunii Iulia sunt dispuse după cum urmează: la parter se află o cameră, bucătăria și un living frumos amenajat, special pentru relaxare, iar la etaj sunt trei camere: două dintre ele au balcon și priveliștea este minunată: către piscină sau, cealaltă cameră, către curtea pensiunii.

041-1920x1280
Cameră la Pensiunea Iulia, Scoarța, județul Gorj

Camerele pensiunii sunt spațioase, foarte îngrijite, curate și frumos amenajate. Mobilierul modern, așternuturile curate ce te îmbie la odihnă și armonia culorilor camerei sunt alte elemente care fac atât de reconfortante camerele Pensiunii Iulia.

040-1920x1280
Cameră la Pensiunea Iulia, Scoarța, județul Gorj

Pensiunea Iulia are o bucătărie pentru turiști. Aceasta este dotată cu utilități și veselă, frigider, plită electrică, hotă, cuptor electric. La cerere, turiștii pot consuma ouă, miere și fructe produse în gospodăria proprie a pensiunii și se poate folosi grătarul în aer liber aflat în grădina pensiunii.

020-1920x1280
Bucătăria Pensiunii Iulia, Scoarța, județul Gorj

Alte facilități pe care le oferă Pensiunea Iulia sunt: internet gratuit, biciclete, loc de joacă pentru copii, masă de tenis, piscină, încălzire centrală și parcare proprie securizată. La piscina aflată în curtea pensiunii poți să te relaxezi cu familia sau prietenii.

dsc02230-1920x1280
Piscina Pensiunii Iulia, Scoarța, județul Gorj

Localizarea Pensiunii Iulia este ideală pentru a putea vizita obiectivele turistice din Târgu Jiu, totodată aflându-se într-un cadru natural liniștit, cu posibilități de a petrece timpul liber. Locația este ideală pentru o familie cu copii.

Articol scris de Adriana Roman

Fotografie de Adrian Satmaru și Pensiunea Iulia