Casa noastră a fost pentru 4 zile de vis, Cabana Isa e Gabri. Ziua exploram Gheorgheniul, după-amiezele, nopțile și diminețile le petreceam la cabană. Aerul proaspăt al pădurii ne-a însoțit răsăriturile și apusurile soarelui. Liniștea ce înconjoară Cabana Isa e Gabri ne-a fost prieten bun ce ne-a conectat și mai mult cu natura.

Dar, mai bine să vă spun cum este la cabană.

img_20180628_160200 copy
Cabana Isa e Gabri, Gheorgheni

Cabana Isa e Gabri este la șapte kilometri de Gheorgheni, situată în pădure, înconjurată de foșnetul discret al vântului printre crengile brazilor, pe Valea Ceahodului, în Munții Giurgeului. Ca să ajungi la cabană este foarte simplu. De la ieșirea din Gheorgheni spre Lacu Roșu, se face la stânga, după cinci kilometri, și se merge cam 1,5 kilometri de șoseaua principală.

img_20180628_160256 copy
Cabana Isa e Gabri, Gheorgheni

Cabana Isa e Gabri te așteaptă cuminte, înconjurată de brazi. Vă asigur că este locul ideal pentru a scăpa de aglomerația orașelor, grijile cotidiene se vor astompa într-o zi sau două, după ce ai respirat aerul proaspăt de acolo. Culmile masivului Giurgeu, splendoarea pădurii de brazi ce se întind parcă la nesfârșit, apele repezi ale râurilor de munte sau pârâul care se află lângă cabană complotează pentru relaxarea omului, pentru contopirea lui cu natura.

Cabana Isa e Gabri este ideală pentru un grup de minimum patru persoane. Cabana permite cazarea a unui numar maxim de 12 persoane. Disponibile sunt două camere cu baie pe hol și un living imens la etaj. La parter este o cameră de primire și o bucătărie. Se poate suplimenta numărul de paturi până la maximum 8.

Cabana Isa e Gabri are centrală termică proprie, pe lemne, o bucătărie complet utilată, un living la parter cu loc pentru servit masa, un living la etaj cu loc pentru servit masa. Există, de asemenea, un loc pentru grătar, un ceaun, loc pentru foc de tabără. În fața Cabanei Isa e Gabri există o masă din lemn masiv cu 12 locuri. Cabana se închiriază în totalitate funcționand în regim de aparthotel. Se poate închiria tot timpul anului.

Cabana Isa e Gabri este pretext pentru tine pentru a cunoaște mai bine zona, pentru a descoperi ce înseamnă relaxarea într-o zonă al cărei peisaj este rupt din poveste, este pretext pentru a visa frumos cu ochii deschiși, pretext pentru a te cunoaște mai bine.

Articol scris de Adriana Roman

Fotografie de Adrian Satmaru

Galerie fotografii Cabana Isa e Gabri