Am descoperit un oraș, ca multe așezări din Transilvania, frământat de istorie și ancorat în prezent. În câteva zile toride de vară, Reghinul s-a deschis  în fața noastră, încet, încet, lăsându-ne să-l cunoaștem îndeaproape. Monumentul Viorii, Biserica ortodoxă „Înălțarea Domnului”, Biserica Evanghelică-Luterană, Casa Roesler, Muzeul Etnografic și altele ne-au spus, pe rând, povestea.

3
Restaurant Intim Reghin

Totodată, am descoperit un oraș în care rafinamentul, eleganța și atenția către servicii de calitate sunt convingerile pe baza cărora sunt livrate servicii de excelență. Am descoperit și recomandăm Restaurantul Intim din Reghin, locul unde excelența este cuvântul care însoțește serviciile oferite clienților. Iată motivele pentru care recomandăm Restaurantul Intim din Reghin.

8
Restaurant Intim Reghin

Într-una din serile pe care le-am petrecut în Reghin, ce păstra urmele caniculei de la prânz, înfometați și dornici de a cunoaște bucătăria locului, am descoperit Restaurantul Intim. Am petrecut o seară în care simțurile ne-au fost încântate iar experiența a fost de înaltă clasă.

2
Restaurant Intim Reghin

Într-o atmosferă elegantă, Restaurant Intim se află într-o clădire construită în 1856. La acea vreme era cea mai înaltă clădire din oraș și funcționau un hotel și Casa de bal. Intrarea în Casa de bal era comună cu accesul în hotel. Numele hotelului era Hotel Gurghiu. Imaginați-vă cum, la acea vreme, ajungeai de la gară cu trăsura care trăgea în curtea hotelului. Imaginați-vă lumea bună a timpului cum își etala hainele și bijuteriile, în serile de dans de la Casa de bal. Astăzi, pe locul fostelor grajdurilor funcționează terasa actualului Restaurant Intim. Numele de Restaurant Intim a apărut în jurul anului 1967. Timpul și oamenii au adus modificări restaurantului iar actualul local și-a început existența în anul 2012.

4
Terasa Restaurantului Intim Reghin

Lăsând nostalgia trecutului, voi descrie câteva din detaliile care fac din Restaurantul Intim, un restaurant de excepție.

Bucătarul Restaurantului Intim, un bucătar premiat, creează plate-uri de înaltă calitate. Conținutul și aranjarea farfuriei sunt rodul imaginației și al experienței bucătarului. Carnea de pui și carnea de porc sunt înnobilate cu ingrediente naturale. Poți să alegi din meniu piept de rață, cotlet de Mangalița, mușchi de vită Argentina sau paste. Vei avea parte de aceeași înaltă clasă a servirii. Profesionalismul este la grad de excelență. Experiența promisă este o masă delicioasă, însoțită de o băutură rafinată, într-o atmosferă liniștită. Totul, în acest restaurant, este produs în bucătăria proprie, inclusiv deserturile.

5
Barul Restaurantului Intim Reghin

Restaurantul Intim este o locație de excelență, având capacitatea de 80 de locuri pe terasă, 70 de locuri în sala de conferințe și 20 de locuri în sala mică. Aici, se organizează conferințe pentru firme, seri tematice de live cooking în bucătăria amenajată în fața clienților, cine gastronomice cu degustări de vinuri.

Restaurantul Intim este o combinație perfectă între un restaurant, o cafenea și un bistro. Aceasta este un alt motiv pentru care, considerăm noi că, este o locație perfectă pentru orice gen de eveniment.

Restaurantul Intim a lansat o aplicație atât pentru utilizatorii Android cât și iOS. Astfel, se pot ”răsfoi” meniurile, se pot consulta prețurie și se pot vedea imagini cu preparatele dorite. Acestea se pot descărca gratuit de pe App Store sau Google Play.

O dovadă a faptului că serviciile Restaurantului Intim sunt ireproșabile este clientela fidelă creată de-a lungul anilor. Prețurile accesibile și  mâncarea delicioasă au creat și au păstrat atenția clienților. Aceștia pleacă întotdeauna mulțumiți, cu zâmbetul pe buze și relaxați.

Dacă ești din Reghin sau ești turist, nu rata experiența unui meniu desăvârșit, însoțit de servire ireproșabilă, fiind răsfățat de ambiența și eleganța locului.

Galerie foto Restaurant Intim, Reghin

Galerie foto meniu Restaurant Intim Reghin