Alege natura, relaxarea și liniștea mult visată!

Acesta este motto-ul pe care proprietarii și, totodată, administratorii Cabanei Jasmin și l-au asumat. Veți descoperi, însă, că șederea la Cabana Jasmin înseamnă mult mai mult. Iată de ce:

unnamed
Cabana Jasmin, Băile Chirui

Cabana este amplasată în inima naturii, fiind localizată lângă pârâul Chirui, într-o zonă liniștită, înconjurată de pădure și izvoare cu apă minerală. Este situată în Băile Chirui. Băile Chirui se află la 20 km de Miercurea Ciuc, spre Odorheiu Secuiesc, în apropiere de localitatea Vlăhița. Din vechime, locuitorii au folosit izvoarele de apă minerală, așezarea fiind atestată încă din anul 1591. Zona era populată cu multe viețuitoare și era cunoscută în trecut ca ținutul Șoimarilor din Lueta. Tu, înconjurat de natura darnică, alături de familie sau de prieteni, ai la dispoziție o sumedenie de activități pe care le poți face dacă alegi să te cazezi la Cabana Jasmin.

poza-2
Interior – Cabana Jasmin, Băile Chirui

Cabana Jasmin îți pune la dispoziție terenul de baschet, masă pentru o partidă rapidă de tenis de masă și dacă tot ești în aer liber și respiri un aer curat atunci, poți încinge o partidă de fotbal, de volei sau de badminton în curtea cabanei. Poți face drumeții în împrejurimi, proprietarii închiriază vara biciclete și iarna pun la dispoziția doritorilor de plimbări sănii.

poza-1-7
Grătarul din curtea Cabanei Jasmin, Băile Chirui

În curtea Cabanei Jasmin este un grătar care te așteaptă, dacă ai chef de o friptură sau ești prietenul pizzei făcute la cuptor, după care poți alege să te relaxezi în aer liber sau să faci o baie în ciubărul cu apă minerala încălzită.

IMG_20180709_131228 copy
Ciubărul cu apă minerală din curtea Cabanei Jasmin, Băile Chirui

Mai ales iarna, este o adevărată desfătare să stai în apa încălzită la 40 – 45 de grade și să privești dansul fulgilor de zăpadă. Să nu uit: o mare atracție pentru copii se află în curtea cabanei unde este amenajată o căsuță în copac. Copilăria este răsfățată la Jasmin.

IMG_20180709_131101 copy
Căsuța din copac – Cabana Jasmin, Băile Chirui

O descriere succintă a dotărilor cabanei ar fi: camere cu 2 si 3 locuri, sufragerie cu televizor, programe prin satelit, încălzire centrală, internet prin WiFi. Lasă-mă să spun doar că interioarele cabanei degajă o atmosferă intimă, combinațiile de culori ale mobilierului se armonizează cu lemnul ce înnobilează cabana.

poza-1-13
Interior cameră – Cabana Jasmin, Băile Chirui

Te simți răsfățat, te simți respectat ca și chiriaș temporar al cabanei. Bunul gust în alegerea pieselor de interior și arhitectura cabanei sunt integrate perfect în natura ce îmbrățisează cabana, scoțând-o în evidență.

O sursă de sănătate se află atât în curtea cât și în imediata apropiere a Cabanei Jasmin: izvoarele de apă minerală. Apele minerale din Băile Chirui sunt recunoscute pentru proprietățile lor curative. Au un conținut important de sodiu, magneziu, potasiu, fier și clorură de hidrocarbonați. Sunt numite “ape acide reci “ și sunt indicate în afecțiuni ale aparatului digestiv, pietre la rinichi sau fiere, și retenției de apă din organism, având proprietăți diuretice. Sunt recomandate de către medici băile în apa minerală pentru tratarea bolilor cardiace și ale sistemului circulator sanguin.

poza-1-23
Interior – Cabana Jasmin, Băile Chirui

Natura este mai mult decât generoasă cu această zonă, Cabana Jasmin asigură confortul și eleganța de care ai nevoie pentru a fi relaxat, dotările cabanei sunt moderne și te țin conectat cu lumea, ai la dispoziție o sumedenie de activități pentru a te menține în formă. Toate acestea sunt pachetul care ți se oferă dacă te cazezi la Jasmin. Ceea ce, însă, face diferența este căldura cu care ești omenit la Jasmin. Oamenii aceștia care au conceput cabana în întregime (de la proiectare până la finalizare) te primesc cu profesionalism și, totodată, cu căldură. Sunt model de ospitalitate.

Cuvintele cheie care descriu Cabana Jasmin, acest loc încărcat de energie pozitivăsunt relaxare, confort, natură și ospitalitate.