Mult așteptata surpriza de la Targul de Turism al Olteniei ne este dezvaluita de organizatori prin urmatorul comunicat de presa:

Targul de turism al Olteniei se anunta un eveniment de amploare!  Afis Targul de Turism al Olteniei

Zona Olteniei, cu un mare potential turistic, are pentru prima data ocazia de a fi promovata regional  la Targul de Turism al Olteniei, organizat la Craiova in perioada 18 – 20 Martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional.

Organizatorii vor sa reuneasca la Craiova toti marii operatorii din turism din Regiunea Olteniei si nu numai.

Campania de promovare a evenimentului a inceput deja. S-au amplasat panotaje stradale in toate cele 5 judete. Deja au fost difuzate emisiuni dedicate evenimentul la televiziunile regionale. Campania va continua cu articole in mediul online, spoturi radio, articole in ziare.

Nici un targ de turism din tara, exceptand cel de la Romexpo, nu a fost atat de  intens mediatizat ca acesta. Interesul este foarte mare, iar cei ce vor expune vor putea sa valorifice la maxim momentul.

Se estimeaza un numar foarte mare de vizitatori atat din orasul Craiova, cat si din toata regiunea Olteniei.

Pentru grupurile organizate ce viziteaza targul, organizatorii au pregatit si un tur al orasului in care sunt incluse vizite la muzee cu intrarea gratuita.

Tot la Targul de Turism, organizatorii vin cu elemente inedite care vor aduce cu siguranta un numar mare de vizitatori.

Va exista si o bursa a locurilor de munca in turism, ce va functiona pe toata durata targului. Expozantii pot profita de moment si pot recruta din randul celor care vor vizita targul si vor dori sa lucreze in industria turismului.

Deasemenea, Târgul de Turism al Olteniei, va prezenta, in incinta târgului, un NOU obiectiv turistic dedicat orasului Craiova. Obiectivul va fi unul din principalele atractii ale târgului. Dupa terminarea targului va fi donat Primariei Craiova, cu propunerea de fi amplasat intr-un loc public si de valorificat ca si obiectiv turistic al orasului.

Este vorba despre un Pod al Indragostitilor, urmand exemplul unor constructii similare din marile orase: Paris, Koln, Sankt Petersburg, Londra, Roma, Venetia,

Acest obiectiv, prin ineditul sau, va aduce un numar mare  de vizitatori la Targ, in mod special, din randul tinerilor. Expozantii sunt pregatiti sa valorifice acest moment cu oferte speciale de vacante pentru tinerii indragostiti si pentru luna de miere.

In parcarea din fata centrului expozitional, pe langa autocarele si microbuzele operatorilor agentiilor de voiaj, si-a anuntat  prezenta un expozant cu un balon cu aer cald. Cu un diamentru de 7 m,  acesta va efectua curse pe verticala pana la inaltimea de 250 m. Organizatorii ne-au marturist ca interesul este enorm, deja pentru prima zi de targ biletele pentru aceste curse cu balonul au fost epuizate.

 Evenimentul este promovat si pe plan extern, si-au anuntat vizita operatori din Bulgaria, dar si din Spania si Italia, tari care au legaturi aeriene cu aeroportul din Craiova.

Semnale pozitive se anunta si din Turcia si Grecia, tari cu o pondere mare a turistilor din Oltenia .

Detalii privind organizarea targului le gasiti pe: www.targdeturismoltenia.ro

Pagina de  facebook : Targul de Turism al Olteniei