Pensiunea Vranis are toate calitățile pe care și le-ar putea dori un proprietar de pensiune, care dorește să ofere clienților săi calitate.

DSC_4602 copy
Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava

Locația pensiunii este ideală. Pnesiunea se află la iesirea din Câmpulung Moldovenesc și intrarea în Sadova pe drumul spre Sucevița, în apropierea unor obiective turistice de valoare universală: Mânăstirea Voronet, Mânăstirea Sucevița, Mânăstirea Moldovița, Mânăstirea Humor.

Peniunea are 40 de locuri de cazare de o eleganță cum doar în hotelurile de 4 stele am întâlnit, curățenie impecabilă, o locație în care se pot organiza evenimente legate atât de momentele unice din viața noastră: nunți, botezuri, majorate, cât și evenimente specific corporațiilor și firmelor (team-building, conferințe, întâlniri, reuniuni, etc). Mobilierul și tablourile care constituie accesorii de bun-gust ale camerelor, băile elegante și aranjamentul în camere sugerează atenția și grija cu care au fost toate acestea incluse într-un tot care spune cât de important este pentru Pensiunea Vranis clientul.

DSC_4447 copy
Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava – loc de joaca

Dacă vii cu copiii în concediu atunci fii sigur că aceștia au locul special amenajat pentru o distracție pe cinste, afară, în aer liber.

O terasă spațioasă și elegantă, în care poți petrece cu gașca de prieteni o seară minunată, însoțită de băuturile aduse de la barul restaurantului. Florile terasei te îmbie să stai până la apusul soarelui și mult după, simțindu-te copleșit de mirosul petuniilor, al mușcatelor curgătoare. Dacă răcoarea serii te alungă de pe terasă atunci foișorul acoperit este un spațiu confortabil și cochet unde poți sta până la primele raze ale soarelui de dimineață.

DSC_4443 copy
Restaurantul Pensiunii Vranis, Sadova, judetul Suceava

Restaurantul Pensiunii Vranis te delectează pe tine, turistule, cu un meniu sățios și apetisant. Bucătăria internațională, alături de cea tradițională satisfac cele mai pretențioase și rafinate gusturi, așa cum se spune într-un pliant al Pensiunii Vranis. Le-am încercat, pe rând, deoarece șederea noastră la Vranis a fost de lungă durată. Servirea este de primă calitate și, cu siguranță nu vei uita o seară romantică, la acest restaurant. Evenimentele de grup desfășurate la restaurantul Pensiunii Vranis sunt de neuitat având un spațiu generos în care cei care doresc pot invita partenerul la dans. Din nou, trebuie să spunem că și aici, bunul gust și eleganța se îmbină armonios.

DSC_4424 copy
Interior camera – Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava

Pentru companiile care doresc să organizeze seminarii, cursuri, team-building-uri, aici, la Pensiunea Vranis, vor găsi tot ceea ce le este necesar: o sală mobilată și utilată astfel încât 40 de participanți au la dispoziție tot confortul și utilitățile necesare desfășurării întâlnirilor.

În concluzie, noi, Turist prin Romania, recomandăm Pensiunea Vranis pentru:

  • Servicii de calitate superioară, comparabile cu cele ale unui hotel de 4 stele;
  • Curățenie impecabilă;
  • Bun gust și rafinament;
  • Bucătărie de 4 stele;
  • Orientarea către client;
  • Ospitalitate.