7 motive pentru care te cazezi la Vila HD

Vila HD
Vila HD, Hunedoara, județul Hunedoara

Aflați în călătoriile noastre de descoperire a istoriei României, drumurile noastre au făcut să descoperim o locație pe care o introducem în lista noastră de recomandări: Vila HD din Hunedoara, proaspăt premiată în cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara si AmfostAcolo.ro.

Iată ce o recomandă:

Locația: aflată foarte aproape de centrul Hunedoarei, în apropierea unor obiective turistice de valoare universală: Castelul Corvinilor, Mânăstirea Prislop, Lacul Cincis, Cetatea Deva. Gândește-te că plecând de la vilă, pe jos, într-o plimbare de 10 minute ai la picioarele tale istoria, respirând aerul Castelului Corvinilor.

Vila a fost deschisă în septembrie 2014 și este o locație modernă: 18 studio-uri cu mobilă modernă din lemn furniruit și bucătării utilate și …. m-am îndrăgostit pe loc de apartamentul de 200 de mp care are o bucătărie spațioasă, masă pentru 8 persoane, living, baie cu jacuzzi, 3 dormitoare matrimoniale, dressing, terasa de 40 mp cu balansoare, baie de serviciu cu cabină de duș.

vila hd_apartament2 copy
Interior apartament – Vila HD

Un aspect care mi se pare foarte important, pentru turist: toate studiourile dispun de internet de mare viteză cu router wireless în fiecare cameră, centrală termică proprie, aer condiționat și senzor de fum.

Să nu uit un alt aspect important: parcarea este gratuită și supravegheată video. Stresul căutării unui loc de parcare poate deveni frustrant, mai ales când ești în concediu.

Scorurile obținute de Vila HD susțin recomandarea noastră: 9,3 pe booking.com, 9,7 pe tourneo.ro, tripadvisor ….

Vila HD nu are încă un restaurant propriu, dar este în proiect pentru o realizare ulterioară.

În concluzie, noi, Turist prin Romania, recomandăm Vila HD pentru:

  • Servicii de calitate superioară;
  • Curățenie impecabilă;
  • Profesionalismul personalului;
  • Bun gust și rafinament;
  • Comfort;
  • Ospitalitate;
  • Localizare.